Magyar foci

A kieső helyre csúszó Újpest edzője szerint minden rendben van

Kovács Tamás/MTI
Kovács Tamás/MTI

Az Újpest 4-0-ra veszítette el hazai pályán a Ferencváros elleni mérkőzést szerda este, amivel a kieső zónába csúszott vissza.

Kapcsolódó
Az Újpest csak a saját kapujába talált be a Fradi ellen és már kiesőhelyen áll
Egyelőre kilátástalan az újpesti focicsapat 2021-es teljesítménye, nehéz lenne megmondani, hogy lesz ebből bennmaradás. A derbit 4-0-ra veszítette el az Újpest.

A mérkőzés után Michael Oenning váratlan nyilatkozatot adott, ugyanis a német edző a korábban kritizált védekezést méltatta. Az újpestiek szakvezetője szerint előre lépett a csapat ebben, még ha van is hová fejlődni.

„Jól szervezett volt a csapat, de nem végig a kilencven percen keresztül. Meg kell tanuljuk azt, hogyan maradhatunk végig kompaktak. Ezeket a hibákat kell elsősorban orvosolunk, és ha sikerül a védekezésünket megerősítenünk, akkor valószínűleg a csapat teljesítménye is sikeresebb lesz.

Minden rendben van. A futásteljesítmény, a küzdőszellem, az akarat. Természetesen játszani is kell, és időnként a mai mérkőzésen is kiváló megmozdulásokat láttam. De mindaddig, amíg nem lövünk gólt, addig nem fogunk tudni előrelépni.”

– mondta a lefújást követő sajtótájékoztatón Oenning.

A Ferencvárost irányító Szerhij Rebrov leginkább arra hívta fel a figyelmet, hogy a bajnokság végéig koncentráltan kell játszania együttesének és készülnek a Vidi elleni rangadóra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik