M4Sport
Magyar foci sport

„Azt mondják, a VAR megöli a futballt – ez halott volt ma anélkül is”

1-1-es döntetlent játszott egymással a Budapest Honvéd ás a Paks az NB I–ben, ami után a vendégek vezetőedzője, Bognár György azt mondta, hogy bár támadóbban szeretett volna fellépni a hajrára, a játékosa kiállítása miatt összességében elégedett az iksszel. Amikor megkérdezték Papp Kristóf második sárga lapjáról, akkor nem fogta vissza magát a vezetőedző:

Az első sárga lap nevetséges volt, a második is furcsa körülmények között született. Nem volt indokolt. Azt mondják, a VAR megöli a futballt, szerintem halott ma volt anélkül is

mondta a paksi tréner, aki szerint a játékvezetők nem csalnak, hanem egyszerűen ennyi van bennük.

„Ha két-három olyan szituáció nem lenne, akkor jelentéktelen is lenne az egész, de így az ember úgy ítéli meg, hogy ellenük van, így már az indulatok elszabadulnak egy kicsit. Összességében hagyni kellene minket békén, nem kell a negyedik bíró, aki provokál, idegesít minket. Odajön teljesen feleslegesen. Ha a másik oldalon lenne, többre mennénk mindannyian. Egyébként, anélkül, ha kiabál az ember, utána megnyugszik. Békén kellene hagyni minket, nem kell ez a provokáció a negyedik bíró részéről” – mondta Bognár György.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!