Magyar foci

Emberelőnyben sem tudott nyerni a Honvéd

MTI/Czeglédi Zsolt
MTI/Czeglédi Zsolt

A házigazda Budapest Honvéd 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában, szerdán.

A vendégek közel harminc percen keresztül emberhátrányban futballoztak.

A találkozó elején a kispestiek voltak aktívabbak, de csak kisebb lehetőségek adódtak előttük, a paksiak viszont a félidő közepén már helyzetekig is eljutottak, Tujvelnek több komolyabb védenivalója akadt.

Kapcsolódó
Hol van már a Fradi elleni győzelem? Megint kikapott az utolsó DVTK
A legutóbbi három bajnokiján mindössze egy pontot szerzett a Diósgyőr, pedig új tulajdonos, vezetőedző, és majdnem egy kezdőcsapatnyi játékos is érkezett a télen.

Gyors gólváltással indult a második játékrész – Ádám közeli centerezésére Balogh egy beívelést követően fejessel válaszolt –, majd Papp gyűjtött be négy perc alatt két sárga lapot, így megfogyatkozott a vendégcsapat. A hátralévő időben halvány mezőnyfölényhez jutott a Honvéd, de helyzeteket nem tudott kidolgozni a jól záró paksiakkal szemben, így nem változott az eredmény.

A Honvédnak továbbra sem megy a szezonban pályaválasztóként, tizedik hazai fellépésén egy győzelem és négy vereség mellett ötödször játszott döntetlent, írja az MTI.

NB I, 19. forduló

Budapest Honvéd FC-Paksi FC 1-1 (0-0)

 

Budapest Honvéd: Tujvel – Batik, Kamber, Bardea – Bocskay (Gale, 75.) – Lovric (Nagy D., a szünetben), Szendrei, Gazdag, Tamás K. (Zsótér, 75.) – Bőle (Traore, 67.), Balogh N.

Paks: Hegedűs – Lorentz, Gévay, Tamás O., Szabó J. – Kulcsár D., Papp, Bognár I. (Bognár D., 64.), Bertus (Osváth, 79.) – Nagy R. (Hahn, 64., Lenzsér, 91.), Ádám (Sajbán, 64.)

 

gólszerzők: Balogh N. (55.), illetve Ádám (49.)

sárga lap: Kamber (75.), illetve Papp (62., 66.)

piros lap: Papp (66.)

Olvasói sztorik