Magyar foci

A Vidi válogatott játékosa: Örülök, hogy műteni kellett, mert már két éve szenvedtem

MTI/Illyés Tibor
MTI/Illyés Tibor

Október közepén jelentette be az NB I-ben szereplő Fehérvár, hogy Kovács István idén már nem lép pályára. A középpályásnak térdsérülése volt, emiatt műteni kellett.

Lehet, hogy fura lesz, de örülök, hogy végre műtétre került sor.

Remélem, hogy ezek után megoldódik a problémám, mert már két éve szenvedtem ezzel. Voltak napok, amikor nagyon rossz volt, volt, amikor jobb, de folyamatosan egyfajta fájdalom, amit kordában kellett tartanunk” – nyilatkozta a klubhonlapnak Kovács, aki azt is megjegyezte, nem a mostani az első sérülése, így mondhatni már rutinos az ilyen helyzetekben.

Rebrov: Nem szabad félni; Isael: Győzni jöttünk!
A Ferencváros célja továbbra is az, hogy méltóképpen képviselje Magyarországot a Bajnokok Ligájában.

Nem a sérülés ténye zavarja, hanem az, hogy a csapattársaitól elszeparálva végzi a munkát, miközben a többiek épp a következő mérkőzésre készülnek. De ez is a labdarúgás része, ő és a felépülését felügyelő csapatorvosok érkeznek először és ők távoznak utoljára az edzőteremből, de ez is motiválja, hogy minél előbb visszatérhessen a többiek közé. Most a célja, hogy a téli szünetre egészségesen tudjon menni, hogy már teljes erőbedobással vághasson neki a felkészülésnek.

A 28 éves, tizenötszörös válogatott játékost az idényben ülőideg-gyulladás is hátráltatta, így mindössze egy mérkőzésen lépett pályára.

Olvasói sztorik