Magyar foci

A Fradi válogatott védője nem játszhatott, mert koronavírusossal találkozott

A címvédő és első helyen álló Ferencváros Marcel Heister bombagóljával 1-0-ra legyőzte vendégként a Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Bombagóllal verte a Fradi a Honvédot
Szűken, de nyert a címvédő és már négy ponttal vezet a bajnokságban, pedig legalább egy mérkőzéssel kevesebbet játszott az üldözőknél. A kispestiek utolsó előttiek.

„A játékosaim nagyon komolyan vették a feladatukat, tudták, mennyire fontos ez a mérkőzés, ennek nagyon örülök. Alapvetően három középső védős struktúrával készültünk, ezért váltanunk kellett. A helyzeteink megvoltak, jobb lett volna, ha eredményesebben tudunk játszani” – idézte Szerhij Rebrovot a Fradi.hu portál.

Azt mondta, az ez ellenfél letámadásos játéka megnehezítette a dolgukat, ráadásul tíz játékosa mis érdekelt volt hazája válogatottjában, aki csak pénteken ért vissza.

„Örülök a három pontnak és annak is, hogy nem sérült meg senki, hiszen nehéz sorozat jön, még nyolc tétmérkőzés vár ránk” – tette hozzá.

A szakember a kispadon ülő Sigér Dávid és az ezúttal a keretből is kimaradó Botka Endre állapotáról is beszélt.

Ha jól tudom, Botka kontaktszemély volt, emiatt kellett elkülöníteni őt, Sigér Dávid pedig nagyon keményen dolgozott a válogatott meccseken, ezt láttam rajta az edzéseken is, ezért pihentettem.

A Ferencváros legközelebb kedden, a Juventus vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában.

Kiemelt fotó: Farkas Norbert/24.hu 

Olvasói sztorik