Magyar foci bajnokok ligája

Rebrov: Nem szabad félni; Isael: Győzni jöttünk!

Szerhij Rebrov, a magyar bajnok Ferencváros vezetőedzője megtartotta sajtótájékoztatóját a Juventus elleni, keddi Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. A Fradi ukrán trénere azt mondta, számukra bónusz a csoportkör, senki sem várta el tőlük, hogy továbbjussanak, azért vannak ott, hogy méltóképpen képviseljék Magyarországot és a klubot. A sorozatban erős csapatok és minőségi játékosok ellen játszanak, így számukra az a legfontosabb, hogy higgyenek magukban.

A lényeg, hogy nem szabad félnünk. A Juventusban akadnak vezértípusok, Cristiano Ronaldo mellett érdemes megnézni, milyen játékosok alkotják az együttest, elég Moratát megemlíteni. Hinnünk kell magunkban, és játszanunk kell a futballt

idézi a fradi.hu Rebrovot, aki nem akar azzal foglalkozni, mennyi hiányzója van a Juventusnak, mert a Ferencváros játékosainak többsége meg túlterhelt.

Andrea Pirlót elkeserítené, ha a Juve nem tenné oda magát a Fradi ellen
A lehető leggyorsabban le akarja zárni a továbbjutás kérdését az olasz rekordbajnok a Bajnokok Ligájában.

A játékosok közül Isael válaszolt a kérdésekre, azt mondta, hogy örül, hogy a Juve otthonában játszhat, minden játékos álma a BL. Tett egy merész kijelentést is:

A futballban minden lehetséges, győzni jöttünk, ehhez pedig a meccs végéig kell küzdenünk!

– mondta a brazil, aki nem érzi tehernek, hogy hetente két meccsen kell játszani.

A kedden 21 órakor kezdődő zárt kapus összecsapást, amelyen a német Daniel Siebert lesz a játékvezető, az M4 Sport élőben közvetíti.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik