Magyar foci

Szoboszlai Dominik Instagramon üzent: Jövök!

Ahogyan korábban megírtuk, pozitív koronavírus-tesztek miatt a Red Bull Salzburg labdarúgócsapata karanténba került, ezért veszélybe került Szoboszlai Dominik szereplése az Izland elleni csütörtöki Európa-bajnoki pótselejtezőn.

Szoboszlait ismét elveszítheti a válogatott
Karanténba került a Salzburg.

A salzburgi klub hivatalos honlapján jelezte, hogy hat futballista fertőzött, a csapat karanténba került, és egyelőre egyetlen játékos sem utazhat el a válogatottba. Hétfőn azonban újabb teszteket végeztek a futballistákon és Szoboszlai Instagram-oldalának sztorijába feltöltött egy képet saját magáról válogatott mezben azzal a felirattal, hogy „jövök“. Ezzel üzente, hogy negatív lett az eredménye.

A hírt pár perccel később a Magyar Labdaúgó Szövetség is megosztotta azzal kiegészítve, hogy az osztrák bajnoknál mindenki eredménye negatív lett hétfőn.

A magyar csapat egyetlen hiányzója így Kleinheisler László lesz, aki az eszéki focicsapatnál karanténba került. Az Izland elleni összecsapásra csütörtökön 20:45-kor kerül sor, a győztes részt vehet a 2021-re halasztott Európa-bajnokságon.

Kiemelt kép: Szirtesi László/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik