Magyar foci

Nagyon meglepte ellenfelét az MTK, három gólt lőtt Felcsúton

Az MTK 3-0-ra legyőzte Felcsúton a Puskás Akadémiát, ezzel véget vetett a négy mérkőzés óta tartó nyeretlen szériájának.

A hazai csapat már a 4. percben hátrányba került, miután Balázs Benjámin fejesét hiába védte Tóth Balázs, elaludtak a felcsútiak, Bojan Miovski viszont nem.

Az MTK vezető gólja a Puskás ellen

Egy középre tartó fejest még védett Tóth Balázs, Miovski lövését viszont már nem tudta, így a 4. percben vezet az MTK Budapest a Puskás Akadémia otthonában.

Közzétette: M4 Sport – 2020. október 17., szombat

Csak nem tudott váltani a Puskás Akadémia, az MTK viszont veszélyes maradt és egy újabb kivédett fejes után megint a vendégek támadták harciasabban a labdát. Gera Dánielnek ezúttal szerencsére is szüksége volt, de bekotorta a második fővárosi gólt.

Az MTK második gólja a Puskás ellen

Gyakorlatilag lemásolta első gólját az MTK Budapest, amely 25 perc játék után már két góllal vezetett a Puskás otthonában.

Közzétette: M4 Sport – 2020. október 17., szombat

A Puskás Akadémia próbálkozott a szépítéssel, de végül csak egy harmadik gólt kapott, a csereként beálló Prosser Dániel lesgyanús helyzetből került a feltolt védelem mögé, majd Tóth fölött a kapuba lőtt.

3. MTK-gól

Az MTK kiüti a Puskás Akadémiát – már a harmadik gól táncol a felcsúti kapuban.

Közzétette: M4 Sport – 2020. október 17., szombat

A meccs érdekessége továbbá, hogy a 16 éves Biben Barnabás László a 37. percben csereként beállt az MTK-ba és abszolút megállta a helyét a mezőnyben.

Végeredmény – NB I, 7. forduló

Puskás Akadémia-MTK 0-3 (0-2)
Gólszerző: Miovszki (4.), Gera (26.), Prosser (80.)

Budafok-Diósgyőr 2-1 (1-0)
Gólszerző: Oláh (17.), Ihrig-Farkas (64.) ill. Drazsics (72.)

Újpest-Mezőkövesd 1-0 (0-0)
Gólszerző: Tallo (59.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik