Magyar foci sport

Nagyon meglepte ellenfelét az MTK, három gólt lőtt Felcsúton

Az MTK 3-0-ra legyőzte Felcsúton a Puskás Akadémiát, ezzel véget vetett a négy mérkőzés óta tartó nyeretlen szériájának.

A hazai csapat már a 4. percben hátrányba került, miután Balázs Benjámin fejesét hiába védte Tóth Balázs, elaludtak a felcsútiak, Bojan Miovski viszont nem.

Az MTK vezető gólja a Puskás ellen

Egy középre tartó fejest még védett Tóth Balázs, Miovski lövését viszont már nem tudta, így a 4. percben vezet az MTK Budapest a Puskás Akadémia otthonában.

Közzétette: M4 Sport – 2020. október 17., szombat

Csak nem tudott váltani a Puskás Akadémia, az MTK viszont veszélyes maradt és egy újabb kivédett fejes után megint a vendégek támadták harciasabban a labdát. Gera Dánielnek ezúttal szerencsére is szüksége volt, de bekotorta a második fővárosi gólt.

Az MTK második gólja a Puskás ellen

Gyakorlatilag lemásolta első gólját az MTK Budapest, amely 25 perc játék után már két góllal vezetett a Puskás otthonában.

Közzétette: M4 Sport – 2020. október 17., szombat

A Puskás Akadémia próbálkozott a szépítéssel, de végül csak egy harmadik gólt kapott, a csereként beálló Prosser Dániel lesgyanús helyzetből került a feltolt védelem mögé, majd Tóth fölött a kapuba lőtt.

3. MTK-gól

Az MTK kiüti a Puskás Akadémiát – már a harmadik gól táncol a felcsúti kapuban.

Közzétette: M4 Sport – 2020. október 17., szombat

A meccs érdekessége továbbá, hogy a 16 éves Biben Barnabás László a 37. percben csereként beállt az MTK-ba és abszolút megállta a helyét a mezőnyben.

Végeredmény – NB I, 7. forduló

Puskás Akadémia-MTK 0-3 (0-2)
Gólszerző: Miovszki (4.), Gera (26.), Prosser (80.)

Budafok-Diósgyőr 2-1 (1-0)
Gólszerző: Oláh (17.), Ihrig-Farkas (64.) ill. Drazsics (72.)

Újpest-Mezőkövesd 1-0 (0-0)
Gólszerző: Tallo (59.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!