Magyar foci sport

Két gólt kapott negyedóra alatt az NB I-es kapus, azonnal le is cserélték

Mindössze 17 perc jutott a Mezőkövesd kapusának, Danylo Ryabenkónak a Kisvárda elleni mérkőzésen.

Az OTP Bank Liga hatodik fordulójában rettenetesen kezdett Kuttor Attila együttese, miután Ryabenko és Matija Katanec nem értette meg egymást egy indítást követően. A labda így a Kisvárdához került, Szlobodan Simovics pedig köszönte szépen, az üres kapuba emelt.

Kilenc percre rá jött a második gól is, ezúttal Jaroslav Navratil kapott egy hosszúnak tűnő indítést, a cseh támadó viszont ügyesen átemelte a kivetődő Ryabenkón.

Kuttor a jelek szerint mindkét gólt kapusa nyakába varrta, mert azonnal mutatta Szappanos Péternek, hogy kezdjen bemelegíteni, a 17. percben pedig le is hozta Ryabenkót.

Kiemelt képen a váratlanul hamar becserélt Szappanos. Fotó: képkivágás az M4 Sport felvételéből

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!