Magyar foci sport

A Budafok emberhátrányban nyerte meg a kapásgólok meccsét

Három veretlen bajnoki után két súlyos vereségbe futott bele az MTK labdarúgócsapata, amely nem tudott javítani, az NB I 6. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén 2-1-re kikapott a másik újonc Budafoktól.

A vendégek kezdtek jobban, a 3. percben egy kifejelt labdát Skribek bombázta kapásból a bal alsó sarokba (0-1).

Az MTK a 24. percben egyenlíthetett volna, de Gera 10 méteres kapáslövését Póser bravúrral védte.

A hazaiak a 73. percben egyenlítettek, Miovski 17 méterről, természetesen kapásból bombázta a jobb sarokba (1-1).

A 81. percben megfogyatkozott a Budafok, Huszti második sárga lapja után mehetett idő előtt az öltözőbe. Ez nem zavarta meg a Budafokot, amely a 88. percben egy kontrából megszerezte a győzelmet, Ihrig-Farkas 14 méteres bombáját az MTK kapusa is csak nézte, ahelyett, hogy kivédte volna (1-2).

NB I, 6. forduló

MTK – Budafok 1-2 (0-1)
gól: Miovski (73.), illetve Skribek (3.), Ihrig-Farkas (88.)
piros lap: Huszti (80., Budafok)

Kiemelt fotó: Facebook.com/BudafokiMTE

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!