Magyar foci sport

Tizenegyesekkel jutott playoff-körbe a MOL Fehérvár FC

Tizenegyesekkel jutott tovább a MOL Fehérvár FC a francia Stade Reims ellen.

A Székesfehérváron lejátszott mérkőzés első félidejében a vendégeknek kapura lövésük sem volt, de térfélcsere után feljavult a Reims játéka. A két csapat elég kiegyenlített csatát vívott, egy-egy villanáson kívül nem is igazán alakultak ki helyzetek. Kilencven perc után nem esett gól, a hosszabbításban pedig már kijött a fáradtság, a franciáknál mentálisan is, mert a már besárgult Thomas Foket nekiesett a játékvezetőnek, aki második sárgával kiállította.

Mivel az emberelőnnyel nem éltek a hazaiak, a tizenegyesekre maradt a döntés. Rögtön az első lövést kivédte Kovácsik Ádám, majd a második próbálkozást úgy megfogta, hogy ki sem jött róla. A fehérváriaktól viszont senki sem hibázott, majd a negyedikként odálló Loic Nego is betalált, ezzel meglepetésre kiejtette a francia élvonalbeli ellenfelét a magyar csapat.

Kiemelt kép: MTI / Koszticsák Szilárd

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!