Nemzetközi foci sport

111 perc kellett hozzá, hogy eltalálják a kaput, de így is nyertek

Nehéz jelzőket találni az Európa Liga harmadik selejtezős körének csütörtöki, Ararat-Armenia–NK Celje összecsapására, egészen komoly kihívás lenne rosszabb meccset találni.

Ez nem valamiféle költői túlzás, a két csapat el sem találta a kaput a 88 percen át.

Az eseménytelen EL-meccsen a rendes játékidőben így aztán nem is esett gól, a két klub 3-3 alkalommal lőtt egyáltalán kapura, ebből hármat blokkoltak a védők, három pedig mellé ment. A hosszabbításban aztán megtört a jég, a 111. percben a hazai örmény alakulat végre eltalálta a kaput, sőt gólt is lőtt.

Az ukrán Szerhij Vakulenko találatát követően már csak ki kellett bírni a hosszabbítást az örményeknek, amit sok szabálytalansággal meg is tettek, a Celje játékosai a 92. perc után már nem találtak kaput.

Az Ararat-Armenia ezzel egyetlen kaput talált lövéssel bejutott az Európa Liga playoff-körébe, ahol a Crvena zvezda lesz az ellenfele.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!