Magyar foci sport

Rebrovot megkérdezték Boli bevállalós nyilatkozatáról

Szerda este a Ferencváros idegenben kezdi el a norvég Molde elleni párharcot a Bajnokok Ligája-selejtező playoff-körében – itt már két meccsen dől majd el a továbbjutást. A magyar bajnok csatárának, Franck Bolinak volt egy elég magabiztos nyilatkozata a Dinamo Zagreb kiejtése után, ugyanis azt mondta:

Nem akarok nagyképűnek tűnni, de szétzúzzuk őket.

A Ferencváros egyik alapembere kihagyja a Molde elleni párharcot
Nem épült föl a norvégok elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre.

Az elefántcsontparti focista éveken át játszott Norvégiában, ismeri a Moldét. Azt is mondta, hogy a Ferencváros a mostani sorozatban kiejtette a Celticet és a Zagrebet, így senkitől sincs oka félni. A nyilatkozata szóba került Szerhij Rebrov, a Fradi vezetőedzőjének keddi sajtótájékoztatóján is.

Többféleképp lehet ezt értelmezni. Az egészséges önbizalomra szükség van, de persze arra is, hogy tiszteljük a Molde játékosait. Komolyan kell vennünk az ellenfelet, járt már a BL-ben, nehéz rivális lesz.

Az ukrán szakember a fradi.hu cikke szerint arról is beszélt, a legfontosabb, hogy mindenki megértse, mennyire fontos meccs vár a csapatra. A terveiről nem is nagyon beszélt, a koncentrációt emelte ki, ugyanis a BL-csoportkört jelentő utolsó lépésre készülnek.

Dzsudzsák: Debrecen nem a végső pánikmegoldás volt
Úgy érzi, Debrecenben fejezi be aktív pályafutását, de erről még korai beszélni.

Lovrencsics Gergőt a műfűről kérdezték, azt mondta, nem készültek rá külön. Mindegy milyen borításon, el akarják érni a céljukat.

A Molde-Ferencváros meccs szerdán 21 órakor kezdődik majd.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!