Magyar foci sport

Dzsudzsák Balázs is Shane Tusuppal készül

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka korábbi edzőjével Shane Tusuppal készül Dzsudzsák Balázs.

A 108-szoros válogatott labdarúgóra jelenleg nem számít Marco Rossi szövetségi kapitány, ugyanis jelenleg nincs csapata. A 33 éves szélső ezért úgy döntött, a fizikai felkészülés érdekében megkéri Hosszú exférjét, hogy javítsa az erőnlétét.

Korábban többször eljátszottam a gondolattal, hogy felhívjam Shane-t, de valahogy ez mindig elmaradt. Aztán egy hete végül megtörtént a nagy találkozás. Elbeszélgettünk, szóba került mindkettőnk pályafutása, én elmondtam, hogy még mindig komoly célok lebegnek előttem, ő pedig biztosított arról, hogy tudna nekem segíteni. A pályafutásom ezen szakaszában szerettem volna, ha egy erős, kemény, elismert szakember irányítja a fizikális felkészülésemet. Sikeres karriert tudhatok eddig magam mögött, ahogy Shane is komoly sikereket ért el az úszásban, újabban pedig a labdarúgásban is

– mondta Dzsudzsák az Eurosportnak.

Tusup korábban Szoboszlai Dominikkel és Bogdán Ádámmal is dolgozik, így nem a válogatott szélsője lesz az első focista, akinek segít. Dzsudzsák korábban az MTK-nál kért edzéslehetőséget, sőt szó volt arról, hogy a kék-fehéreknél folytatja a pályafutását is, de ez végül meghiúsult – állítólag a klub vezetőedzője, Michael Boris nem garantálta, hogy a rutinos támadó kezdőjátékos lesz a csapatban.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!