Magyar foci

Dzsudzsák Balázs is Shane Tusuppal készül

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka korábbi edzőjével Shane Tusuppal készül Dzsudzsák Balázs.

A 108-szoros válogatott labdarúgóra jelenleg nem számít Marco Rossi szövetségi kapitány, ugyanis jelenleg nincs csapata. A 33 éves szélső ezért úgy döntött, a fizikai felkészülés érdekében megkéri Hosszú exférjét, hogy javítsa az erőnlétét.

Korábban többször eljátszottam a gondolattal, hogy felhívjam Shane-t, de valahogy ez mindig elmaradt. Aztán egy hete végül megtörtént a nagy találkozás. Elbeszélgettünk, szóba került mindkettőnk pályafutása, én elmondtam, hogy még mindig komoly célok lebegnek előttem, ő pedig biztosított arról, hogy tudna nekem segíteni. A pályafutásom ezen szakaszában szerettem volna, ha egy erős, kemény, elismert szakember irányítja a fizikális felkészülésemet. Sikeres karriert tudhatok eddig magam mögött, ahogy Shane is komoly sikereket ért el az úszásban, újabban pedig a labdarúgásban is

– mondta Dzsudzsák az Eurosportnak.

Tusup korábban Szoboszlai Dominikkel és Bogdán Ádámmal is dolgozik, így nem a válogatott szélsője lesz az első focista, akinek segít. Dzsudzsák korábban az MTK-nál kért edzéslehetőséget, sőt szó volt arról, hogy a kék-fehéreknél folytatja a pályafutását is, de ez végül meghiúsult – állítólag a klub vezetőedzője, Michael Boris nem garantálta, hogy a rutinos támadó kezdőjátékos lesz a csapatban.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik