Magyar foci sport

Megint hármat vágtak a Puskás Akadémia fiataljai és vezetik az NB I-et

A koronavírus-járvány miatt alaposan megfiatalított Puskás Akadémia azok után, hogy az Újpestet 3-2-re legyőzte, az NB I második fordulójából elmaradt mérkőzésének pótlásakor 3-0-ra intézte el a Kisvárdát.

Bombagólokkal nyert a megfiatalított Puskás Akadémia
A Kisvárda a Honvéd vendégeként vitte el a három pontot.

Sokkal jobban kezdett a hazai csapat, de képtelen volt kihasználni a helyzeteit, míg a túloldalon Komáromi György a semmiből kiharcolt egy büntetőt, amit Jakub Plsek be is lőtt.

A Puskás vezet Kisvárdán.

A Puskás egy jogosan megítélt 11-es után került előnybe Kisvárdán. Aki megnyeri ezt a mérkőzést, ideiglenesen listavezető lehet az NB I-ben. A találkozót itt nézheted élőben: bit.ly/3jMo5HP

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 4., péntek

Innentől a felcsútiak megnyugodtak, a Kisvárdának viszont erőlködnie kellett, hogy legalább az egyenlítést kiharcolják. Ettől azonban egyre távolabb kerültek a hazaiak, sőt a második félidő derekán az újpestieknek betaláló Komáromi is betalált, ezzel két meccsen két gól a mérlege.

A Puskás már kettővel megy kisvárdán

A felcsúti Komáromi György 18 évesen élete második bajnokiján a második gólját szerezte, amíg az előző fordulóban egy nagy bomba után talált be, ezúttal egy szép kontrát fejezett be higgadtan.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 4., péntek

A kegyelemdöfést Nagy Zsolt adta meg, de térfélcsere után nem tűnt reálisnak, hogy a Kisvárda gólt lőjjön, így ez már nem változtatott sokat a mérkőzés összképét tekintve.

Magabiztos Puskás-siker Kisvárdán

A hajrában a kisvárdai védők bizonytalankodását kihasználták a vendégek, így végül magabiztos győzelmet arattak.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 4., péntek

A Puskás Akadémia újabb sikerével még hibátlan és annak ellenére vezeti a tabellát, hogy eggyel kevesebb mérkőzést játszott az első két elhalasztott mérkőzése miatt.

Végeredmény – NB I, 2. forduló, pótmérkőzés

Kisvárda–Puskás Akadémia 0-3 (0-1)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!