Magyar foci sport

Megoldódott a kapuskérdés a Fradinál, kölcsönadták Gróf Dávidot

A Debrecen labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy egy évre kölcsönvette a Ferencváros kapusát, Gróf Dávidot.

Válogatott kapust szerződtetett a DVSC.

Közzétette: DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club) – 2020. szeptember 4., péntek

A 31 éves kapus már az orvosi vizsgálaton is átesett és csatlakozott az NB II-ben szereplő DVSC keretéhez. Gróf korábban védett Skóciában, Angliában és Németországban, majd 2017-ben a Honvéddal, 2020-ban pedig az FTC-vel lett magyar bajnok.

Gróf Bogdán Ádám érkezése óta a kispadra sem ült le, de az előző idényben is csak hét bajnokin jutott szóhoz Dibusz Dénes mögött, így a távozása nem meglepő.

Kiemelt kép: Alexey Kudenko / Sputnik / Sputnik via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!