Magyar foci sport

Másfél év után távozik a Fradi egyik légiósa

2019 januárjában érkezett a Ferencváros csapatához Mikalaj Szihnyevics, a 17-szeres fehérorosz válogatott csatár, akinek távozását csütörtökön jelentette be a magyar bajnok.

A 28 éves támadó az első fél szezonjában 11 bajnokin négyszer volt eredményes, majd tavaly 21 bajnokin egy gólt szerzett, míg öt nemzetközi kupamérkőzésen pályára lépve betalált a Suduva ellen az EL-rájátszásban, illetve a Ludogorec elleni UEFA Európa Liga csoportmérkőzésen is.

A 28 éves játékos kétszeres magyar bajnok lett a Ferencvárossal.

Kiemelt fotó: Fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!