Magyar foci sport

Törökországban folytatja a DVSC válogatott középpályása

A török első osztályú Kasimpasa együttesénél folytatja pályafutását Varga Kevin, a DVSC válogatott középpályása, jelentette be a magyar klub hivatalos honlapja.

A 24 éves játékos hétfőn utazott ki Törökországba, átesett a kötelező vizsgálatokon, és úgy írta alá négy évre szóló szerződését.

Új klubja 850 ezer eurót fizetett érte.

Varga Kevin 2017 augusztusában egy Vasas elleni bajnokin mutatkozott be az élvonalban. A debütálása nem is sikerülhetett volna jobban, hisz első mérkőzésén azonnal gólt szerzett.

Az előző idényben 29 bajnokin szerepelt (27-szer a kezdőcsapat tagjaként) és négy gólt szerzett.

A válogatottban 2018 májusában, Georges Leekens szövetségi kapitány irányítása alatt mutatkozott be, és az ausztrálok elleni 2-1-es vereség alkalmával hat percet kapott csereként.

Kiemelt fotó: dvsc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!