Magyar foci

Megint hármat vágtak a Puskás Akadémia fiataljai és vezetik az NB I-et

A koronavírus-járvány miatt alaposan megfiatalított Puskás Akadémia azok után, hogy az Újpestet 3-2-re legyőzte, az NB I második fordulójából elmaradt mérkőzésének pótlásakor 3-0-ra intézte el a Kisvárdát.

Bombagólokkal nyert a megfiatalított Puskás Akadémia
A Kisvárda a Honvéd vendégeként vitte el a három pontot.

Sokkal jobban kezdett a hazai csapat, de képtelen volt kihasználni a helyzeteit, míg a túloldalon Komáromi György a semmiből kiharcolt egy büntetőt, amit Jakub Plsek be is lőtt.

A Puskás vezet Kisvárdán.

A Puskás egy jogosan megítélt 11-es után került előnybe Kisvárdán. Aki megnyeri ezt a mérkőzést, ideiglenesen listavezető lehet az NB I-ben. A találkozót itt nézheted élőben: bit.ly/3jMo5HP

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 4., péntek

Innentől a felcsútiak megnyugodtak, a Kisvárdának viszont erőlködnie kellett, hogy legalább az egyenlítést kiharcolják. Ettől azonban egyre távolabb kerültek a hazaiak, sőt a második félidő derekán az újpestieknek betaláló Komáromi is betalált, ezzel két meccsen két gól a mérlege.

A Puskás már kettővel megy kisvárdán

A felcsúti Komáromi György 18 évesen élete második bajnokiján a második gólját szerezte, amíg az előző fordulóban egy nagy bomba után talált be, ezúttal egy szép kontrát fejezett be higgadtan.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 4., péntek

A kegyelemdöfést Nagy Zsolt adta meg, de térfélcsere után nem tűnt reálisnak, hogy a Kisvárda gólt lőjjön, így ez már nem változtatott sokat a mérkőzés összképét tekintve.

Magabiztos Puskás-siker Kisvárdán

A hajrában a kisvárdai védők bizonytalankodását kihasználták a vendégek, így végül magabiztos győzelmet arattak.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 4., péntek

A Puskás Akadémia újabb sikerével még hibátlan és annak ellenére vezeti a tabellát, hogy eggyel kevesebb mérkőzést játszott az első két elhalasztott mérkőzése miatt.

Végeredmény – NB I, 2. forduló, pótmérkőzés

Kisvárda–Puskás Akadémia 0-3 (0-1)

Olvasói sztorik