Magyar foci

Nikolics: Hiányozni fognak a nézők, de ebből némi előnyünk lehet

Csütörtökön 20.45-től játszik egymással Törökország és Magyarország a Nemzetek Ligájában, a vírushelyzet miatt üres lelátók előtt. A magyar csapat támadója, Nikolics Nemanja szerint ezt még akár a javunkra is fordíthatjuk majd.

„Azt, hogy nézők nélkül kerül megrendezésre a találkozó, mindenki rendkívül sajnálja, ugyanakkor

ebből talán némi előnyre tehetünk szert, hiszen mindenki tudja, hogy milyen fanatikusak a török drukkerek.

Biztos vagyok benne, hogy így is rendkívül nehéz dolgunk lesz, de a több tízezer hazai drukker a házigazdának fog jobban hiányozni” – nyilatkozta a fehérvári játékos csapata honlapjának.

Mire menne ez a magyar kezdő a törökök ellen?
Marco Rossinak nem lesz könnyű dolga, amikor össze kell állítania a kezdő tizenegyet a törökországi Nemzetek Ligája-mérkőzésre.

A 32 éves Nikolics Nemanja két és fél év, a 2018 márciusi, Skócia elleni barátságos mérkőzés után játszhat ismét. Akkor a 83. percben állt be csereként.

„A keret eléggé kicserélődött, igaz ennek az egyik oka a mostani vírushelyzet, de emellett sérülések miatt is sokan kimaradtak a keretből. Nem volt sok időnk arra, hogy közösen készüljünk (…), a legfontosabb célnak azt tekintettük, hogy minél jobb hangulat alakuljon ki a csapatban, ezt szerintem sikerült elérnünk” – mondta a játékos, aki eddig 27 mérkőzésen öt gólt szerzett a válogatottban.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Julien Warnand

Olvasói sztorik