Magyar foci sport

EL-selejtező: Svéd ellenfelet kapott a Honvéd, máltait a Fehérvár

A Fehérvár és a Budapest Honvéd is nyögvenyelősen vette az első akadályt az Európa Liga selejtezőjében – a Puskás Akadémia kiesett –, de azért továbbjutott, úgyhogy izgulhatott a hétfői sorsolás miatt. Az UEFA előzetesen lecsökkentette a lehetséges ellenfelek számát, amely után a Honvédra várt nehezebb feladat, ugyanis a norvég Rosenborggal, a cseh Libereccel és a svéd Malmővel kerülhetett össze, míg a Fehérvár kiemeltként norvég, máltai és ír ellenfelet kaphatott (Bodø/Glimt, Hibernians, Shamrock Rovers).

A Honvéd az elérhető legnehezebb ellenfelet, a svéd Malmőt fogadja majd, míg a Fehérvár a máltai Hibernianshoz látogat. 

A Topolya a román FCSB-t, a Dunaszerdahely a cseh Jablonecet, az Eszék a svájci Baselt fogadja majd otthon.

A párharcok ebben a körben egy mérkőzésen dőlnek majd el, azaz ha nincs döntés a rendes játékidőben, akkor hosszabbítás, ha ott sem, akkor tizenegyesek döntenek majd. A mérkőzéseket szeptember 17-én rendezik.

A Dinamo Zagrebet kapta a Fradi a BL-selejtezőben
Nem kiemeltként várta a sorsolást a magyar bajnok és papíron a legnehezebb ellenféllel került össze. A Ferencváros hazai pályán vívhatja ki a továbbjutást.

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!