Magyar foci

Bódog Tamás: Elsőre nem volt rossz, de az eredmény… Katasztrófa

Vereséggel kezdett a Budapest Honvéd kispadján Bódog Tamás, az MTK ellen kapott ki 3-1-re a csapata az NB I második fordulójában. A mérkőzést követően elmondta, azért bosszantja a vereség, mert három pontrúgás után kapták a gólokat. Nem akart kifogást keresni, például abban, hogy nekik ez volt az első meccsük – a Felcsút ellenit az utóbbi koronavírusos játékosai miatt halasztani kellett –, és dicsérte az ellenfelet is, mivel szerinte Michael Boris csapata szép focit játszik.

A vereségünk a pontrúgások miatt következett be, ha nem nyered meg a párharcokat, nem nyerhetsz. Nem volt ez elsőre olyan rossz, de az eredmény… az katasztrófa…

idézi az MTK honlapja Bódog Tamást.

Egy pontot ért a ZTE-nek a látványos kapásgól Mezőkövesden
Mindkét csapat nyeretlen még. A Kövesd szerzett egy szabályos gólt, amit les miatt tévesen elvettek.

Az újonc MTK elég jól kezdte a szezont, ugyanis a nyitófordulóban a címvédő Ferencvárossal ikszelt, most pedig megvan az első győzelem is. Michael Boris csapata azonban továbbra is két lábbal áll földön.

„Négy pont már megvan a 45-ből, amit szezon előtt kitűztünk magunknak.

Jól rajtoltunk, de nem szállunk el magunktól, tudják a játékosok, hogy minden héten bizonyítaniuk kell, különben jön más a helyükre.

Keményen edzenek, sokat készülünk az ellenfelekre. Ez a mérkőzés sem volt tökéletes, tudunk ennél jobban futballozni, célunk az, hogy kijavítsuk a most elkövetett hibákat” – mondta a vezetőedző.

NB I, 2. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC-ZTE FC 1-1
MTK Budapest-Budapest Honvéd 3-1

 

szombat:
MOL Fehérvár-Paksi FC 21.00

 

vasárnap:
Újpest FC-Budafoki MTE 17.45

 

szeptember 5.:
Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC 17.00

 

A Ferencvárosi TC-Diósgyőri VTK mérkőzést elhalasztották, új időpontját még nem jelölték ki.

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik