Magyar foci sport

Egy pontot ért a ZTE-nek a látványos kapásgól Mezőkövesden

1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd a Zalaegerszeg ellen az NB I 2. fordulójában.

Az előző idényben negyedikként záró Mezőkövesd a nyitányon vereséget szenvedett Diósgyőrben, és bár érződött, hogy Kuttor Attila csapata az első körben a Fehérvárral ikszelő ZTE ellen javítani akar, de ez nem párosult elsöprő támadójátékával.

Igaz, a 22. percben szerzett egy szabályos gólt a Kövesd, Cseri Tamás labdája után Nagy Dániel jó ütemben mozdult be, és jól is lőtt, de a partjelző elnézte az esetet, így les miatt nem örülhettek a hazaiak.

Nagy Dániel góljánál lest intett a partjelző

Meg nem adott gól. Cseri adott remek labdát Nagy Dánielnek, aki be is lőtte azt, de a partjelző emelte a zászlót.⚽️Élő közvetítés: https://bit.ly/2FLhy1v

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 21., péntek

A ZTE góljában viszont semmi kivetnivalót nem talált a játékvezető, Babati Benjámin löbbölte a labdát a védők mögé, és az addig is a legaktívabb vendégjátékosnak számító Vass Patrik kapásból bevágta.

Mezőkövesd-ZTE 0-1

Babati remek labdáját Vass Patrik lőtte kapásból Szappanos kapujába.⚽️Élő közvetítés: https://bit.ly/2FLhy1v

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 21., péntek

A Mezőkövesd mezőnyfölényben játszott a folytatásban, de igazán nagy helyzete nem volt, egészen a 62. percig, amikor Cseri remek passza után a csereként beállt Marin Jurina kihasználta, hogy a ZTE kapusa, Demjén Patrik kissé lassan mozdult ki a kapujából. A gól előtt Jurina ütközött az egyik ZTE-védővel, aki a földön maradt, de a bíró nem fújt.

Mezőkövesd-ZTE 1-1

Jurina az 59. percben beállt, majd néhány perccel később gólt is szerzett. Egyenlített a Kövesd a ZTE ellen.⚽️Élő közvetítés: https://bit.ly/2FLhy1v

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 21., péntek

A hajrá a Kövesdé volt, de a második gólt már nem tudta megszerezni a hazai csapat. Két kör után a Mezőkövesd 1, a ZTE 2 ponttal áll.

NB I, 2. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC – ZTE FC 1-1 (0-1)
Mezőkövesd, 2018 néző
v.: Solymosi
Mezőkövesd: Szappanos – Vadnai, Guzmics, Katanec, Lakveheliani (Eperjesi, 81.) – Besirovic (Vajda, 61.), Cseri, Berecz, Szeles – Szerderov, Nagy D. (Jurina, 59.).
ZTE: Demjén – Tanasin, Zivko, Lesjak, Bobál D., Gergényi – Sankovic, Vass P. (Kovács B., 67.), Bedi – Babati (Zimonyi, 89.), Szánthó (Koszta, 51.)
gól: Jurina (62.), illetve Vass P. (37.)
sárga lap: Sankovic (51.), Zivko (75.)

A kiemelt képen Kuttor Attila, a Mezőkövesd edzője. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!