Magyar foci

Korábbi játékosa okozta a Mezőkövesd vesztét Diósgyőrben

2-1-re nyert a Diósgyőr a Mezőkövesd ellen az NB I 1. fordulójában. A meccs hőse a Diósgyőr szerb csatára, Stefan Drazic volt, aki korábban Mezőkövesden játszott.

Nagyon jól kezdte a meccset az előző idényt zsinórban öt vereséggel záró Diósgyőr, a nyáron érkező Drazic harcolt tizenegyest, amit Iszlai Bence lőtt be.

DVTK-Mezőkövesd 1-0

Jól indult a szezon Miskolcon. A Diósgyőr Iszlai Bence tizenegyesével már a 8. percben megszerezte a vezetést a Mezőkövesd ellen.⚽️Élő közvetítés: https://bit.ly/3h6YAQE

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 16., vasárnap

A korábban Mezőkövesden másfél idény alatt 14 bajnoki gólt szerző Drazic villogott korábbi csapata ellen, Hegedűs János remek indítása után pazar átvétellel szerzett előnyt a védővel szemben, aztán a kifutó kapus sem okozott gondot számára.

DVTK-Mezőkövesd 2-0

Hegedűs remek indítását Drazsics váltotta higgadtan gólra. A 18. percben megduplázta előnyét a DVTK a Mezőkövesd ellen.⚽️Élő közvetítés: https://bit.ly/3h6YAQE

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 16., vasárnap

Az első 25 percben alárendelt szerepet játszó Mezőkövesd szinte a semmiből szépített, Polgár Kristóf ért bele szerencsétlenül egy beadásba, Berecz Zsombor pedig egy higgadt lövőcsel után bevágta a labdát.

DVTK-Mezőkövesd 2-1

A mezőkövesdi Berecz Zsombor egy védelmi hibát kihasználva szépített a DVTK ellen.⚽️Élő közvetítés: https://bit.ly/3h6YAQE

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 16., vasárnap

A második félidőben veszélyesebben játszott a Mezőkövesd,

Eredmény, NB I, 1. forduló:

Diósgyőr – Mezőkövesd 2-1 (2-1)
Miskolc, 5099 néző
v.: Berke
Diósgyőri VTK: Antal – Sesztakov, Polgár, Hegedűs J., Memolla – Márkvárt, Iszlai – Hasani, Molnár G. (Rui Pedro, 63.), Grozav – Drazic (Ivanovski, 72.).
Mezőkövesd: Szappanos – Eperjesi, Guzmics, Neszterov, Lakveheliani – Cseri, Karnyickij, Berecz, Besirovic – Szerderov, Nagy D. (Jurina, 83.)
gól: Iszlai (8., 11-esből), Drazic (18,), illetve Berecz (27.)
sárga lap: Márkvárt (44.), Ivanovski (93., 93.), illetve Lakveheliani (81.), Berecz (93.)
piros lap: Ivanovszki (93., Diósgyőr)

A kiemelt képen Feczkó Tamás, a Diósgyőr edzője látható. Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik