Magyar foci

Amikor Kuttor Attila bombát ugrik a kicsi a rakás közepébe

Mintha BL-döntőt, vagy legalábbis magyar bajnokságot, netán kupát nyertek volna

Egy félidőt emberelőnyben játszott, mégis kikapott a Fehérvár Mezőkövesden. Pedig a 29. percben a vendégek szerezték meg a vezetést: Armin Hodzic jobb oldali beadását Futács Márkó fejelte a jobb sarokba (0-1). Öt perc múlva Dino Besirovic révén egyenlített (1-1) a Kövesd, de miután a 41. percben Andrij Neszterov megkapta második sárga lapját, tíz emberre fogyatkoztak a hazaiak.

Furcsa módon a játék képén azonban nem látszott a vendégelőny, sőt, miközben Joan Carillo a három ponz hazavitele érdekében egyik támadóját a másik után küldte a pályára, a mérkőzés vége felé egyre másra dolgozta ki a helyzeteket Kuttor Attila csapata. Végül a 93. percben Meskhi gyömöszölte be a győztes találatot, amely után mintha BL-döntőt, vagy legalábbis magyar bajnokságot, netán kupát nyertek volna, pályára rohant a teljes kispad.

Kuttor Attila a mérkőzést követően úgy nyilatkozott, neki bizony kiesett a gól utáni egy perc. A fenti videóval segítünk neki: nekifutásból úgy csapódott be a kövesdi játékos, edző, gyúró, orvos, stábtagok alkotta rakás tetejébe, mint a medencébe „bomba nagy hasast” ugró gyerek.

A gólörömnek semmi köze a bronzéremhez, egyszerűen csak annyit tudok mondani, hogy csodálatos csapatom van. Kevés olyan csapatban futballoztam, amely így kezelte volna a rá nehezedő nyomást

– ezzel a mondattal magyarázta tettét Kuttor az M4Sport kérdésére.

NB I, 31. forduló

Mezőkövesd – Mol Fehérvár FC 2-1 (1-1)
gól: Besirovic (34.), Meszhi (93.), illetve Futács (29.)

Kiemelt fotó: Facebook/Mezőkövesd Zsóry Sportegyesület

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik