Magyar foci

Szerhij Rebrov elárulta, otthagyja-e a Fradit a nyáron

A már bajnok Ferencváros ukrán edzője az Újpest elleni 1-0-ra megnyert szombat esti meccs után üzent a csapat szurkolóinak.

Szombat este a szezon harmadik egymás elleni mérkőzésén is 1-0-ra győzött a Ferencváros az Újpest ellen, és ezúttal is az elefántcsontparti Franck Boli volt eredményes. A Fradi már bajnokként lépett pályára a Groupama Arénában, ahol először lehettek újra korlátlan számban nézők, akik nemes gesztussal emlékeztek meg a csütörtök hajnalban, 47 éves korában elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóról.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Szerhij Rebrov, a Ferencváros edzője kiemelte, a játék összes komponensében jobbak voltak az Újpestnél. A sűrű program, a 2-3 naponta egymást követő meccsterhelés miatt örült annak, hogy a mérkőzést komolyabb sérülés nélkül sikerült lehozniuk.

Fradi-siker: a sok pénz önmagában nem volt elég, több kellett
A Doll-éra lezárását követően kedden este sorozatban másodszor gyűjtötte be a Ferencváros a bajnoki címet, ami azt bizonyítja: okos döntések sorozata nélkül mit sem ér a dugig tömött pénztárca.

Végezetül újságírói kérdés kapcsán azt üzente a szurkolóknak:

Nagyon örülök, hogy egy ilyen történelemmel rendelkező, remek csapatnak vagyok az edzője és örülök annak, hogy itt is folytathatom a közös munkát.

(Kiemelt kép: Ivándi Szabó Balázs/24.hu)

Olvasói sztorik