Magyar foci

Biztosan nem esik ki a Zalaegerszeg az NB I-ből

Korbban beszámoltunk róla, hogy a Zalaegerszeg-Budapest Honvéd bajnokin a szurkolók is gondoskodtak róla, hogy emlékezetes legyen a találkozó: Benedek Tiborra emlékeztek a csapatok drukkerei.

Az NB I-ben is megemlékeztek Benedek Tiborról
A Budapest Honvéd szurkolói felkészülten érkeztek Zalaegerszegre.

Szerencsére a pályán is érdekes dolgok történtek, az első félidőben mindkét oldalon akadt egy kapufa és egy rakás kimaradt helyzet, szinte csodaszámba ment, hogy 0-0 állt félidőben az eredményjelzőn. Térfélcsere után a ZTE benyomta ellenfelét a tizenhatoson belülre, ami hét perc alatt góllá érett: Barczi Dávid rosszul sikerült kapáslövését Batik Bence a saját kapujába lőtte.

Ezután próbált támadni a Honvéd, de a Zalaegerszeg kontrái voltak veszélyesebbek, főleg Radó András önzősége miatt nem akart megszületni a második gól. A hajrában aztán csak összejött ez is, Tamás Márk egyszerűen végigfutott a bal oldalon, több embert is becsapva, majd a középre lőtt labdáját a percekkel korábban beálló Babati Benjámin lőtte be a kapuba.

A végtelenül szórakoztató bajnokit így megnyerte a ZTE, amivel 9 mérkőzés óta veretlen és már biztosan nem esik ki az NB I-ből.

Végeredmény – NB I, 31. forduló

Zalaegerszeg-Budapest Honvéd 2-0 (0-0)
Gólszerző: Batik (52. – öngól), Babati (92.)

Olvasói sztorik