Magyar foci

Korhut: Drukkolok a Debrecennek, szerintem bent fog maradni

Mi is beszámoltunk Korhut Mihály góljáról, a Görögországban légióskodó védő az Arisz Szaloniki színeiben az OFI Kréta ellen talált be, majd bemutathatta nyilazós gólörömét.

A kapus mozdulni sem tudott a magyar légiós lövésére
Jól helyezett lövéssel zárta le a meccset.

Tavaly egy gólt rúgtam a szezonban, most is egynél tartok, de remélem, ez nem olyan, mint a szülinap, hogy egy évben egyszer kerül rá sor. Amikor a városban jártam, sokan megállítottak és utánozták a gólörömömet, szóval biztosan tetszett a szurkolóknak is. Örülök, hogy 3-1-re nyerni tudtunk, ez egy jó kezdés volt a hosszú kihagyás után

– nyilatkozta a DIGI Sport híradójának, a Sport24-nek Korhut.

A balhátvéd edzője az Arisznál az a Michael Oenning, aki korábban dolgozott Magyarországon is, 2017-ben bronzérmes lett az NB I-ben a Vasassal.  A német edzőt összehozták ugyan magyar klubbal, de egy évig még biztosan marad, Korhut sorsa viszont még kérdéses, az Arisz szeretné, ha náluk folytaná, de a szintén görög Panathinaikosz, valamint a horvát Hajduk Split is érdeklődik iránta.

Amíg az Arisz ötödik a görög bajnokság felsőházi rájátszásában, addig Korhut korábbi klubja, a Debrecen nagyon nehéz helyzetben van, és a kiesés ellen harcol a magyar élvonalban.

„Rosszulesne, ha kiesne a Debrecen, mert ott lettem NB I-es játékos, szép sikereket értem el, szóval sokat köszönhetek a csapatnak, és lehet, a jövőben úgy alakul, hogy játszok még a Debrecenben. Nem szeretném, hogy ha kiesnének, mert nemcsak nekik, nemcsak a szurkolóknak, de a volt játékosoknak, így nekem is elég rosszulesne, ha kiesne a csapat az NB II-be. Úgyhogy drukkolok a Debrecennek, de szerintem bent fog maradni” – jósolta Korhut.

Kiemelt kép: Kisbenedek Attila / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik