Magyar foci sport

Korhut bombagóljával már a 10. percben vezet a magyar válogatott az azeriek ellen

A védő először volt eredményes a nemzeti együttesben.

Korhut Mihály találatával már a 10. percben vezetést szerzett a magyar válogatott az Azerbajdzsán elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink balbekkje egy szöglet utáni kipattanót, jó harminc méterről, kapásból bombázott vissza a hosszú alsó sarokba, 21. válogatott fellépésén ez volt az első találata. Íme:

A bíró mentett meg minket az azeriek ellen
Marco Rossi kapitány három helyen változtatott a kezdőcsapaton.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!