Magyar foci

Kuttor: Lehet, hogy ennyire nem kellene felvállalnunk a futballt

Amióta újraindult itthon a futballélet, azóta nem tudott meccset nyerni a Mezőkövesd, bár a kupadöntőbe a Fehérvár elleni két döntetlennel, idegenben lőtt góllal is bejutott, a finálét a Honvéd ellen elvesztette, az NB I-ben pedig három vereség és egy remi jött össze.

A Kövesd összesen kilenc tétmeccs óta nyeretlen, de még így is őrzi harmadik helyét a tabellán, igaz, a Puskás Akadémia beérheti pontszámban, ha legyőzi a kiesőjelölt Debrecent.

A pénteki, Honvéd elleni hazai vereség után Kuttor Attila, a Mezőkövesd edzője azt mondta, csapata saját magát veri meg meccsről meccsre.

Bármennyire is szeretnénk nyerni, és azért dolgozunk, egyszerűen nem sikerülnek a dolgaink. Ilyen passzban vagyunk, nagyon remélem, a következő, ötnapos szünetben tudunk ezen változtatni. Lehet, hogy ennyire nem kellene felvállalnunk a futballt. Bár most is azt gondolom, és hiszek benne, hogy ez hozott el minket idáig. Ez jellemző ránk, és most is megvolt a lehetőségünk, hogy mi vezessünk. Nem gondolom, hogy nagyon másban kell gondolkodnunk. Hinni kell abban, amit csinálunk

magyarázta Kuttor, aki azt is megemlített, 20 nap alatt 7 mérkőzést játszottak, de nem fizikális, inkább mentális fáradtságot érez a csapatán.

Kiemelt kép: MTI / Czeglédi Zsolt

Olvasói sztorik