Magyar foci

Rebrov szerint kiszúrtak a Fradival, pedig nem is az övék volt eddig a legkeményebb menet

Gyakorlatilag eldönthette volna a bajnoki cím sorsát a Ferencváros, amely már 2-0-ra is vezetett Pakson, ám a hosszabbításban két gólt is kapott, így maradt 9 pont az előnye a második helyezett Fehérvár előtt, ami azért szintén tetemes, hiszen már csak 15 pontot lehet szerezni.

Hihetetlen, hogy bukta el a győzelmet a Fradi
90 perc után két góllal vezetett, mégsem nyert Ferencváros a labdarúgó NB I-ben.

A meccs után Szerhij Rebrov, a Fradi edzője úgy fogalmazott, győzelmet érdemeltek volna, de nem voltak felkészülve arra, hogy az utolsó 10 percet 10 emberrel kell végigjátszaniuk. A Fradi azért került emberhátrányba, mert Somalia combsérülést szenvedett, Rebrov pedig már korábban kihasználta a cserelehetőségeit.

A combjával lehet gond, de a mérkőzés előtt nem jelezte, hogy bármilyen problémája lenne. Az ilyen sérülések előfordulnak, ha mindenki a maximumot akarja kihozni magából. Csak egyetlen csapat van a bajnokságban, amelyik zsinórban 3 meccset játszik mindössze két pihenőnap után. Nem értem, miért érdemli ezt a Ferencváros

– mérgelődött Rebrov.

A mostani nyilatkozata azért érdekes, mert a Fradival a májusi újraindulás óta csak egyszer fordult elő, hogy 2 pihenőnapja volt, a Diósgyőrrel vasárnap játszott hazai pályán, majd szerdán következett a paksi túra.

Való igaz, a következő két találkozót, a Kisvárda és a Magyar Kupa-győztes Honvéd elleni tényleg 2-2 pihenőnap után nyomja le a Fradi, de a menetrend, amit a tévéközvetítésekhez igazítottak, már május hetedike óta ismert.

Mivel a Fradinak volt egy Debrecen és egy Újpest elleni, korábbról elhalasztott meccse, így Rebrov csapata az újraindulás óta öt találkozót vívott meg.

Csak érdekességképpen: a kupagyőztes Honvéd eggyel több meccset játszott, és a kispestiekkel már négyszer fordult elő, hogy két pihenőnap után kellett újra pályára lépniük.

Rebrov lehet, hogy bajnoki címmel zárja ferencvárosi időszakát, sajtóértesülések szerint a török Fenerbahce lehet a következő csapata, és Bölöni László érkezhet a helyére.

Sajtóhír szerint megvan a Fradi új edzője
Bár Szerhij Rebrov szerdán cáfolta, hogy a Fenerbahcéhoz szerződne.

Kiemelt kép: Alexey Filippov / Sputnik / Sputnik via AFP

Olvasói sztorik