Magyar foci sport

Kiderült, mit tervez az MLSZ, ha nem indul újra az NB I

Egyelőre zárt kapus mérkőzéseket sem lehet rendezni Magyarországon, mondta az újabb öt évre megválasztott elnök, Csányi Sándor az MLSZ közgyűlésén.

Csányi a megválasztását követő sajtótájékoztatón elárulta, június 13-ig várnak, de ha addig nem tudják újra elindítani az NB I-et, akkor befejezettnek kell nyilvánítani a bajnokságot.

Az elnök szerint utóbbi esetben két forgatókönyv létezik:

  • vagy nem lesz sem kieső, sem feljutó, és a következő idényt is ugyanez a 12 csapat kezdi,
  • vagy csak kieső nem lesz, és akkor az NB II két feljutójával 14 fősre duzzad a mezőny.

Csányi egyébként úgy ítélte meg elnöksége eddigi tíz évet, hogy ugyan a nézőszám feljavítását megcélzó tervek nem valósultak meg, de büszke arra, hogy fejlődött az infrastruktúra és sikerült növelni a tömegbázist.

Csányi a külföldieket sokallja, a megfelelő szakembereket kevesli a magyar fociban
Az online lebonyolított közgyűlésen az újraválasztott MLSZ-elnök trollkodott egyet a Fehérvár tulajdonosával.

Az MLSZ-elnök tett egy furcsa vallomást, bár az ő munkakörében ez érthető: azt mondta, szívesebben nézi a Paks-Kisvárda meccset a tévében, mint egy spanyol bajnokit – leszámítva a Barcelona-Real Madrid rangadót.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!