Kubatov: Ugyanazon az elven tiltjuk ki az újságokat, mint a szurkolókat

A Fradi elnöke szerint ez nem politikai kérdés, bal- és jobboldali újság is ki lesz hajítva, ha nem tudnak viselkedni.
Kapcsolódó cikkek

Sok mindenről beszélt Kubatov Gábor, az FTC elnöke évértékelőjében, többek között arról is, hogy mi a véleménye a médiáról, amely sokszor foglalkozik Magyarország legnépszerűbbnek tartott klubjával.

Emlékszem még arra az időre , hogy ide kerültünk, volt egy blikkes újságíró hölgy, és ha valaki összecsapta a kezét a nézőtéren, leszaladt, és írt egy botrányos cikket.  Mi ezekkel az emberekkel nem dolgozunk. Tehát akik kárt okoznak, azokkal nem dolgozunk. De ehhez az kellett, hogy kiépítsük a saját médiarendszerünket. (…) Ha nincsen valamiféle érdekképviseletünk, akkor azt csinálnak velünk, amit akarnak, és higgyék el, hogy ez nem politikai kérdés, mert innen a stadionból egy csomó portál ki van hajítva. Nem dolgozunk velük, nem léphetnek be, mert csak a vizünket isszák, és az időnket pazaroljuk rájuk, mert úgyis tudják, hogy mit írnak, előre megvannak a cikkek

– mondta Kubatov, aki két portált is megemlített, igaz, név nélkül, amelynek nehezményezte a tudósítását, illetve egy cikkének címét.

A 168 Óra szerint az Index és a 888 húzta ki a gyufát Kubatovnál, előbbi azzal, hogy az Espanyol elleni EL-meccsen azt írták a tudósításban, hogy „Matías Vargas a sok távoli lövés után végre betalál közelről” (Kubatov ezt úgy említi a videóban, hogy Vargas végre betalál), míg a kormányközeli 888 az „Olyan jó lenne örülni a Fradi menetelésének, de nem tudok” címmel szerzett fekete pontot.

Kubatov Gábor: Nem tudok úgy bemenni a szorítóba, hogy ki fognak ütni
Rebrovot nehéz pasasnak tartja, Dollban bízott, de azt érezte, nem hisz eléggé a sikerben, a Vidinek nem ad el többet játékost, a távozó Böde szekrényének ajtaját pedig maga szerelte le és tette el emlékbe. Nagyinterjú az FTC elnökével.

Kubatov azt is elárulta, ugyanolyan elv alapján tiltják ki az újságokat, ahogyan a klubnak kárt okozó szurkolókkal is tették.

Nekünk megvannak a saját csatornáink, mi tudunk kommunikálni a saját szurkolóinkkal, és az nekünk elég. És arra kérem önöket, hogy támogassanak minket, ebben a dologban rendkívüli szigor lesz, nem fogunk szórakozni

A videóban 41:10-től látható a médiával kapcsolatos rész: