Magyar foci

Rebrov: A meg nem adott tizenegyes visszavetette a csapatot

Győznie kellett volna a Ferencvárosnak ahhoz, hogy továbbjusson a legjobb 32 közé az Európa Ligában, de ez nem jött össze, mivel Szerhij Rebrov csapata 1-1-es döntetlent ért el a bolgár Ludogorec vendégeként.

Elmaradt 11-es és kihagyott ziccerek miatt esett ki a Fradi az EL-ből
Megvolt a lehetőség pedig a Ludogorec ellen, az egyenlítés viszont nagyon későn jött. Az 1-1-es döntetlennel a csoport harmadik helyén zárt az FTC.

Szerintem ez volt az eddigi legjobb meccsünk a Ludogorec ellen. A meg nem adott tizenegyesnél szerintem egyértelmű volt a helyzet, az az ítélet kicsit visszavetette a csapatot. Végig küzdöttünk, megvoltak a lehetőségeink. Ez egy nagyon erős csoport volt, az pedig szerintem elég jó eredmény, hogy hatból csak egy meccset veszítettünk el. A szurkolók is büszkék lehetnek a csapatra, amely mindent megtett

– nyilatkozta Rebrov.

Az edző kiemelte, hogy a Fradi jóval magasabb UEFA-együtthatóval rendelkező csapatokkal szemben is megállta a helyét, és abban bízik, ez önbizalmat ad a játékosainak.

„Örülök, hogy a futballistáim megtapasztalhatták, hogy milyen ezen a szinten játszani, elmondtam nekik, ha jövőre is szeretnének, ahhoz meg kell nyerniük a bajnokságot” – adta ki az ukázt Rebrov. Az NB I listavezetőjére még egy meccs vár idén, vasárnap a Diósgyőr vendége lesz.

Olvasói sztorik