Nemzetközi foci

Az Atlético csapna le a Barca nagyon kapós neveltjére

A Dinamo Zagreb spanyol támadó középpályása, Dani Olmo a télen visszatérhet Spanyolországba, az Atlético Madrid ugyanis szívesen látná a topcsapatok által körüludvarolt játékost. Olmo 16 évesen hagyta ott a Barcelona akadémiáját, a La Masiát, a Dinamóban pedig remekül felépítette magát, erről mi is meggyőződhettünk, amikor a horvátok a BL-selejtezőben kiejtették a Fradit.

A Fradi kicsinálásával megmutatta a 21 éves játékos, miért akarja őt mindenki
Dani Olmo érdekes pályaívet jár be: a Barcelona akadémiáját hagyta maga mögött, hogy Horvátországban felépítse magát. A húzása olyannyira bejött, hogy most Európa topcsapatai állnak érte sorban, a Dinamo pedig biztosan óriásit szakít majd az eladásán.

Olmo a selejtező öt meccsén három góllal és három gólpasszal segítette a csapatát, amely a főtáblán az utolsó fordulóig versenyben volt a továbbjutásért. Az utolsó fordulóban a horvátok a Manchester Cityt látták vendégül, és Olmo gyönyörű kapásgóljával vezettek is a meccs elején, ám a vége 4-1-es vereség lett, így a Sahtart legyőző Atalantaé lett végül a második hely.

A csoportkörben két gólig és egy gólpasszig Olmóért 40 millió eurót kér a Dinamo, ez az összeg pedig nem okozhat gondot az Atléticónak, amelynek Diego Costa sérülése miatt szüksége van egy minőségi játékosra a támadósorban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik