Magyar foci

Durvul a Petrjak-balhé, az ügynök szerint Orosz a játékos feleségét is fenyegeti

Babát vár, aligha ilyen közegre számított az ukrán pár.

Ahogy arra számítani lehetett, a rangado.24.hu exkluzív információja hatalmas lavinát indított. Szombaton írtuk meg a magyar sajtóban elsőként, hogy Ivan Petrjak otthagyja a Ferencvárost, és a nagy rivális Vidi FC-ben folytatja.

Azóta pro és kontra elhangzott már sok minden, a Fradi arcátlan „lenyúlást” és hatalmas, számukra tarthatatlan székesfehérvári fizetést emleget, míg Alekszandr Jakovenko, a tehetséges támadó ügynöke honlapunkon cáfolta a zöld-fehérek szavait. Megírtuk azt is, hogy reagált az FTC számos szurkolója.

Az M4 Sport stúdiójában egy másik ügynök, Ivan Pirozsenko is megszólalt, és igen-igen cifrákat mondott.

Azt hiszem, láttuk a Ferencváros valódi arcát, Orosz Pál valódi arcát és ő is a szurkolóknak üzent, nem nekünk. Gyakorlatilag ezzel igazolja a saját tétlenségét. Most például fenyegeti Ivant és fenyegeti Ivan feleségét, aki nemsokára szülni fog. Orosz Páltól kérdezném: Neki van gyereke? Hogy engedhet meg magának ilyen dolgokat, ilyen durva dolgokat, amiket írnak, ahogy Ivan felesége irányába megnyilvánulnak

– magyarázta Pirozsenko.

Az ügynök szerint az FTC a tétlenségével kényszerítette rá őket, hogy más utat keressenek, noha Ivan Petrjak boldog és elégedett volt a zöld-fehéreknél.

Kiemelt kép: molvidi.hu

Olvasói sztorik