Magyar foci sport

Durvul a Petrjak-balhé, az ügynök szerint Orosz a játékos feleségét is fenyegeti

Babát vár, aligha ilyen közegre számított az ukrán pár.

Ahogy arra számítani lehetett, a rangado.24.hu exkluzív információja hatalmas lavinát indított. Szombaton írtuk meg a magyar sajtóban elsőként, hogy Ivan Petrjak otthagyja a Ferencvárost, és a nagy rivális Vidi FC-ben folytatja.

Azóta pro és kontra elhangzott már sok minden, a Fradi arcátlan „lenyúlást” és hatalmas, számukra tarthatatlan székesfehérvári fizetést emleget, míg Alekszandr Jakovenko, a tehetséges támadó ügynöke honlapunkon cáfolta a zöld-fehérek szavait. Megírtuk azt is, hogy reagált az FTC számos szurkolója.

Az M4 Sport stúdiójában egy másik ügynök, Ivan Pirozsenko is megszólalt, és igen-igen cifrákat mondott.

Azt hiszem, láttuk a Ferencváros valódi arcát, Orosz Pál valódi arcát és ő is a szurkolóknak üzent, nem nekünk. Gyakorlatilag ezzel igazolja a saját tétlenségét. Most például fenyegeti Ivant és fenyegeti Ivan feleségét, aki nemsokára szülni fog. Orosz Páltól kérdezném: Neki van gyereke? Hogy engedhet meg magának ilyen dolgokat, ilyen durva dolgokat, amiket írnak, ahogy Ivan felesége irányába megnyilvánulnak

– magyarázta Pirozsenko.

Az ügynök szerint az FTC a tétlenségével kényszerítette rá őket, hogy más utat keressenek, noha Ivan Petrjak boldog és elégedett volt a zöld-fehéreknél.

Kiemelt kép: molvidi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!