Magyar foci

Szétszedik a Fradit a Petrjak-balhé miatt

Fáj a szurkolóknak, hogy a klub egyik legjobbja a Vidihez szerződött.

Bár teljes fordulót rendeztek az NB I-ben, a legnagyobb médiafigyelem nem a meccsekre, hanem egy klubváltásra irányult a hétvégén. Honlapunk írta meg elsőként: a szezont kölcsönben a Ferencvárosban töltő Ivan Petrjak a Mol Vidi FC játékosa lesz a 2019-2020-as idénytől.

Bár a Vidinél még nem jelentették be, a klubcsere gyakorlatilag hivatalosnak tekinthető, információink szerint a felek szombat este már alá is írták a megállapodást. 

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója lenyilatkozta, hogy a tárgyalások során „Petrjak szájából olyan horribilis összeg hangzott el, amit mi nem tudtunk és nem is akartunk fizetni”, ám a játékos menedzsere szerint vannak olyan focisták a Ferencvárosban, akik jelentősen többet keresnek annál, mint amennyiért távozó ügyfele aláírt a fehérváriakhoz.

Ebben a zűrzavarban szurkoló legyen a talpán, aki el tud igazodni. Az alábbiakban a Rangadó.hu Facebook-oldalán érkező kommentekből válogattunk: van, aki Petrjakot, van, aki a Fradi vezetését küldte el melegebb éghajlatra.

  • Paintsil vagy Petrjak maradt a Fradinál? Valami gond azért csak lehet! Már Paintsil képviselője is panaszkodott a klubra. Az értékeket meg kellene tartani, ha az európai kupákban sikeresek akarnak lenni. Ellenkező esetben elég 2-3 légiós, és játszanak a fiatal magyar játékosok.
  • Nagy a nyomás a Fradin. Ha most sem érnek el semmit, nagy balhé lesz.
  • Mielőtt a Fradiba jött, nem játszott és le volt épülve. Nálunk újra felhozták, jó formába került! Újra válogatott volt és ez a hála! Hát elég dühítő!
  • Valaki hazudik! Hajnal azt nyilatozta, hogy a Fradi még senkinek ekkora pénzt nem ajánlott. Petrjak a Fradi tudta nélkül írt alá a Vidinek, szó sincs arról, hogy maradni akart.
  • Én még az aranyérmet sem adnám neki oda. A fiesztán meg se lássam!
  • Most nyilván próbálják bemocskolni.Tudjuk Orosz Pali milyen… Nem ismerné el, hogy az évtized üzletét b*szták el…
  • Petrjak kölcsönben volt a Fradinál, tesztelték, az amatőr vezetés nem lépett időben, ő oda ment, ahol több pénzt kapott.
  • Csak annyi történt, hogy egyik pártcsapatból átvezényelték a másikba! Régen is volt ilyen!
  • Veréb Fradi! Jobban mondva a fejesei! A csapat legjobbjával nem variálni kellett volna, hanem azonnal bebiztosítani a szerződtetését.
  • Csodálkozunk, hogy az egekben van a focisták pénze? Ez a sok mocskos menedzser a mi, adófizetők pénzéből egymást licitálja felül, közben lehúzzák a maguk sápját.
  • Többszörösen „bizonyított” a klubvezetés ilyen és hasonló ügyekben, érdekes módon mégsincs felelős. A hozzá nem értés, a felelőtlenség mindig következmények nélkül marad.

Kiemelt kép: MTI

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik