Magyar foci

Így rohant Lanzafame a családjához a pazar gólja után

Davide Lanzafame nehéz időszakon van túl, a Fradi olasz csatára kevesellte a neki jutó lehetőséget, aminek az lett a vége, hogy összetűzésbe keveredett Szerhij Rebrov edzővel és ő húzta a rövidebbet.

Davide Lanzafamét kirakták a Fradiból
A Rangadó értesülései szerint az olasz csatár nem edzhet Rebrov csapatában.

A Mezőkövesd elleni idegenbeli győzelem alkalmával Lanzafame nem volt kerettag, majd a Videoton elleni, bajnoki döntőnek beillő meccset a kispadon kezdte.

A rangadón 2-1-es Fradi-vezetésnél állt be az olasz támadó, aki kilenc perccel később látványos szabadrúgásgólt szerzett.

Lanzafame nem ünnepelt a többiekkel, hanem hatalmas sprintet vágott ki, majd felment a lelátóra, és megölelte kislányait, majd megcsókolta a feleségét.

Lanzafame gólja a Vidi ellen.

Ilyen mesterire sikeredett Davide Lanzafame első gólja a Vidi ellen, a Ferencváros mezében… Örömét – érhetően – a családdal kellett először megosztani.

Közzétette: M4Sport – 2019. április 20., szombat

A kegyelemdöfést is a Fradi tízese adta meg, a duplázás azt jelenti, hogy immár a honvédos Holender Filippel együtt holtversenyben áll a góllövőlista élén 14 góllal.

Lanzafame második gólja a Vidi ellen

Lanzafame adta meg a kegyelemdöfést a Vidinek.Az olasz labdarúgó újra bejelentkezett a gólkirályi címért, a fehérvár elleni második találatával már 14 gólos, és Holender Filippel holtversenyben vezetik a góllövőlistát.

Közzétette: M4Sport – 2019. április 20., szombat

A meccs után Lanzafame elmondta, amikor nem edzhetett a többiekkel, minden idejét a családdal töltötte, ezért is rohant ki hozzájuk, hogy megköszönje nekik a támogatásukat.

Olvasói sztorik