Magyar foci

Megint nem bírt egymással az Újpest és a Honvéd, belehúztak a kiesőjelöltek

Az NB I 29. fordulójának délutáni meccsei közül az Újpest-Honvéd rangadó emelkedett ki, a lilák a harmadik helyen álltak, a kupadöntőre hajtó kispestiek pedig hat ponttal voltak elmaradva a mostani ellenféltől, vagyis nagyjából az utolsó lehetőséget kapták, hogy közelebb zárkózzanak a dobogóhoz.

A tét ellenére az első félidő nagyon gyenge színvonalat hozott, a gólkirályjelölt Holender révén a Honvédnak volt egy nagy helyzete, de az emelése után a labda elment a kapufa mellett.

Az 57. percben Ben-Hatira kapott remek labdát Danilótól, ki akarta cselezni a kapust, de gyakorlatilag belebotlott a labdába, így odalett a ziccer.

Az Újpest Traoré révén szerzett egy jogosan érvénytelenített lesgólt,

de a vége 0-0 lett, ez volt zsinórban a negyedik meccs a felek között, ami pontosztozkodással ért véget.

Az alsóházi csapatok közül a Diósgyőr kihasználta, hogy a két perc alatt két sárgát begyűjtő Könyves kiállítása miatt majdnem egy órát emberelőnyben játszhatott, és Prosser góljával 1-0-ra legyőzte a Paksot.

Rajzolni való akcióval vezet a DVTK a Paks ellen

Prosser úgy hagyta ott Bobált a DVTK vezető góljánál, mintha két különböző korosztály meccsén lennének. A 29. forduló mérkőzéseit itt nézheted élőben: http://bit.ly/2UKbPQ5

Közzétette: M4Sport – 2019. április 20., szombat

Hiába a diósgyőri siker, a DVTK így is maradt az utolsó előtti helyen, mivel a Kisvárda elhozta a három pontot az MTK otthonából. Apró szépséghiba, hogy Grozav méteres lesen állva kapta a labdát, az ő beadását vágta be középen Horváth.

A Kisvárda vezető gólja az MTK ellen

Ezt csúnyán elnézte a partjelző: méteres les előzte meg a Kisvárda vezető gólját az MTK ellen. A 29. forduló mérkőzéseit itt nézheted élőben: http://bit.ly/2UKbPQ5

Közzétette: M4Sport – 2019. április 20., szombat

A Haladás viszont nem tudta folytatni a felzárkózást, mert csak egy kései szépítésre futotta erejéből a Debrecen otthonában, amely annak is örülhetett, hogy az Újpest-Honvéd meccs döntetlen lett, mivel így befogta a Vignjevics-csapatot, és több győzelmet miatt átvette a harmadik helyet-

Fontos három pontot szerzett a Puskás Akadémia, amely Knezevic góljával legyűrte a Mezőkövesdet, és ezzel megelőzte a Paksot.

NB I, 29. forduló:

Újpest – Honvéd 0-0

 

Diósgyőr – Paks 1-0 (1-0)
gól: Prosser (27.)
kiállítva: Könyves (36., Paks)

 

MTK – Kisvárda 0-1 (0-1)
gól: Horváth Z. (20.)

 

Debrecen – Haladás 2-1 (1-0)
gól: Szatmári (35.), Bódi (64., 11-esből), illetve Ivanov (76.)

 

Puskás Akadémia – Mezőkövesd 1-0 (0-0)
gól: Knezevic (71.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik