Magyar foci sport

Megint nem bírt egymással az Újpest és a Honvéd, belehúztak a kiesőjelöltek

Az NB I 29. fordulójának délutáni meccsei közül az Újpest-Honvéd rangadó emelkedett ki, a lilák a harmadik helyen álltak, a kupadöntőre hajtó kispestiek pedig hat ponttal voltak elmaradva a mostani ellenféltől, vagyis nagyjából az utolsó lehetőséget kapták, hogy közelebb zárkózzanak a dobogóhoz.

A tét ellenére az első félidő nagyon gyenge színvonalat hozott, a gólkirályjelölt Holender révén a Honvédnak volt egy nagy helyzete, de az emelése után a labda elment a kapufa mellett.

Az 57. percben Ben-Hatira kapott remek labdát Danilótól, ki akarta cselezni a kapust, de gyakorlatilag belebotlott a labdába, így odalett a ziccer.

Az Újpest Traoré révén szerzett egy jogosan érvénytelenített lesgólt,

de a vége 0-0 lett, ez volt zsinórban a negyedik meccs a felek között, ami pontosztozkodással ért véget.

Az alsóházi csapatok közül a Diósgyőr kihasználta, hogy a két perc alatt két sárgát begyűjtő Könyves kiállítása miatt majdnem egy órát emberelőnyben játszhatott, és Prosser góljával 1-0-ra legyőzte a Paksot.

Rajzolni való akcióval vezet a DVTK a Paks ellen

Prosser úgy hagyta ott Bobált a DVTK vezető góljánál, mintha két különböző korosztály meccsén lennének. A 29. forduló mérkőzéseit itt nézheted élőben: http://bit.ly/2UKbPQ5

Közzétette: M4Sport – 2019. április 20., szombat

Hiába a diósgyőri siker, a DVTK így is maradt az utolsó előtti helyen, mivel a Kisvárda elhozta a három pontot az MTK otthonából. Apró szépséghiba, hogy Grozav méteres lesen állva kapta a labdát, az ő beadását vágta be középen Horváth.

A Kisvárda vezető gólja az MTK ellen

Ezt csúnyán elnézte a partjelző: méteres les előzte meg a Kisvárda vezető gólját az MTK ellen. A 29. forduló mérkőzéseit itt nézheted élőben: http://bit.ly/2UKbPQ5

Közzétette: M4Sport – 2019. április 20., szombat

A Haladás viszont nem tudta folytatni a felzárkózást, mert csak egy kései szépítésre futotta erejéből a Debrecen otthonában, amely annak is örülhetett, hogy az Újpest-Honvéd meccs döntetlen lett, mivel így befogta a Vignjevics-csapatot, és több győzelmet miatt átvette a harmadik helyet-

Fontos három pontot szerzett a Puskás Akadémia, amely Knezevic góljával legyűrte a Mezőkövesdet, és ezzel megelőzte a Paksot.

NB I, 29. forduló:

Újpest – Honvéd 0-0

 

Diósgyőr – Paks 1-0 (1-0)
gól: Prosser (27.)
kiállítva: Könyves (36., Paks)

 

MTK – Kisvárda 0-1 (0-1)
gól: Horváth Z. (20.)

 

Debrecen – Haladás 2-1 (1-0)
gól: Szatmári (35.), Bódi (64., 11-esből), illetve Ivanov (76.)

 

Puskás Akadémia – Mezőkövesd 1-0 (0-0)
gól: Knezevic (71.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!