Magyar foci

Davide Lanzafamét kirakták a Fradiból

A Rangadó értesülései szerint az olasz csatár nem edzhet Rebrov csapatában.

Honlapunk forrásai szerint ismét áll a bál a Ferencvárosnál, és ezúttal is egy csatárral gyűlt meg Szerhij Rebrov baja. Tavaly decemberben Böde Dániel nem készülhetett a társaival egy darabig, úgy tudjuk, ezúttal Davide Lanzafame került hasonló helyzetbe.

Böde „bűne” annak idején az volt, hogy túlságosan vehemensen fejezte ki az érzelmeit a lecserélése után, így az együttest irányító edző ideiglenesen száműzte a keretből a Mezőkövesd elleni összecsapást követően.

Ha igaz, Lanzafaménak is a játékpercekkel van gondja. A 32 esztendős futballista kiszorult a kezdőcsapatból az utóbbi hetekben, a legutóbbi, Paks elleni bajnokin végig a kispadon ült. Az olasz támadó Kisvárdán szűk fél órát kapott, mostanában elég ritkán tölt a pályán kilencven percet, noha 12 találatával a Fradi legjobbja, és az egész mezőnyben csak Holender Filip szerzett több gólt nála (13).

Úgy tudjuk, Davide Lanzafame Szerhij Rebrovval is bajszot akasztott az utóbbi időben – pletykálnak a Lovrencsics Gergővel való konfliktusáról, csetepatéjáról is –, mire az edző kitette a keretből. Hogy a döntés átmeneti vagy tartós, egyelőre nem sejthető, mint ahogy az sem, az ukrán szakvezető számít-e a támadóra a szombati, mezőkövesdi összecsapáson.

Az ügyben természetesen megkerestük az FTC-t, amint választ kapunk a kérdéseinkre, frissítjük a cikket.

Nyitókép: Laszlo Szirtesi/Getty Images

Olvasói sztorik