Magyar foci

Rebrov elmondta, mi lesz Lanzafame sorsa a Fradinál

Az olasz támadó a héten már edzett, és készül a Vidi elleni szombat esti rangadóra.

Múlt csütörtökön a Rangadó írta meg elsőként, hogy Davide Lanzafamét kitették a keretből a Ferencvárosnál: az olasz támadó egy hétig nem edzhetett. Információink szerint a légiós összeveszett az egyik játékostársával, valamint a kevesebb játéklehetőségét tiszteletlenül kérte számon Szerhij Rebrov vezetőedzőn. Korábban a közönségkedvenc Böde Dániel is így járt az NB I-es listavezetőnél.

Később Lanzafame büntetését Orosz Pál, a Fradi vezérigazgatója is elismerte: „A viselkedése miatt a klub egy hétre felmentette Davide Lanzafamét az edzések látogatása alól” – idézte szavait a csakfoci.hu.

A Fradi ma rangadót játszik a Mol Vidi FC ellen, a találkozó előtt pedig végre Rebrov is elmondta álláspontját az esetről. Az NSO TV a meccs előtti sajtótájékoztatóról készített videót, ahol a szakembert arról kérdezték, tiszta lappal térhet-e vissza az olasz játékos a csapatba.

Történet egy incidens, de ez csapaton belül történt, így csapaton belül rendezzük azt is, hogy mi történt, illetve hogy a többiek hogyan gondolják ezt a tiszta lapot. A lényeg, hogy visszatért az edzésekre, és készül a meccsekre.

Külön kérdésre beszélt a csalódott, elégedetlen játékosok kezelésének nehézségeiről is.

Persze, ez nehéz, de ez a munkánk. Bárhonnan is jött egy edző, vagy egy játékos, minden csapatban a tisztelet az első. Tisztelni kell a munkát és egymást is. Tisztelet nékül nehéz dolgozni. Ahogy mondtam, ez a munkánk, és megoldjuk ezeket a problémákat. Bízom benne, hogy ezek a problémák nem hagynak nyomot a csapaton, mert most megvan az önbizalmunk, mindenki megértette, hogy mit kell csinálnia, úgyhogy biztos vagyok benne, hgy a következő meccsen harcolni fognak a bajnoki címért.

Címlapkép: fradi.hu

Olvasói sztorik