Magyar foci bajnokok ligája

Akár jó előjel is lehet: a bukiknál még mindig a Malmö a favorit

A Vidi az első két körben döntetlent harcolt ki idegenben, aztán továbbjutott. Jöhet a hasonló forgatókönyv?

Roppant fontos mérkőzés vár kedd este a Mol Vidi FC-re: a székesfehérváriak továbbra is érdekeltek a Bajnokok Ligája selejtezőjében, a harmadik forduló visszavágóján pedig a svéd Malmö FF látogat Felcsútra – kezdés: 20 óra, ide kattintva pedig azt is megtudhatod, hogy ezúttal melyik csatornán láthatod a meccset.

Az első mérkőzésen Loic Nego parádés góljával a Vidi 1-1-es döntetlent harcolt ki, így az idegenben lőtt gólnak köszönhetően biztató előjelekkel vághat neki az összecsapásnak. Az biztos, hogy a végelszámolásnál a győzelem mellett már a gól nélküli döntetlen is a magyar csapatnak kedvez.

  • Mutatjuk, mindezek tükrében melyik csapat a párharc esélyese a nagy nemzetközi fogadóirodák oddsai alapján:

Átlagban a Vidi-győzelem mellett hármas szorzó szerepel, míg a svéd csapat neve mellett „csupán” 2,3-szeres, így tehát a bukiknál továbbra is a Malmö a favorit. A döntetlen szorzója szintén három körül mozog.

Nem először fordul elő egyébként a fenti „jelenség”, hiszen a Ludogorec elleni párharc előtt a bukik már több ízben leírták a Vidit, a Nikolics-csapat aztán mégis borította a várt papírformát. Ezentúl az is jó előjel lehet, hogy a fehérváriak a BL-selejtező első, valamint második fordulójából is úgy jutottak tovább, hogy a párharc első mérkőzésén, idegenben ikszeltek. Mint ismert, a Dudelange otthonában 1-1-es, a Ludogorec vendégeként pedig 0-0-s döntetlen harcolt ki a fehérvári gárda.

A fogadóirodák szerint még mindig a Malmö az esélyes – fotó: betexplorer.com

Az biztos: a mostani párharc továbbjutója a BL-selejtezőben a skót Celtic vagy a görög AEK Athén csapata ellen folytatja, míg a vesztes az EL utolsó körében a walesi The New Saints vagy a dán Midtjylland együttesével találkozik.

címlapkép: molvidifc.hu

Olvasói sztorik