Magyar foci bajnokok ligája

Ki-ki meccs vár a Honvédra, a Vidi továbbra sem esélyes?

Mutatjuk, a nagy nemzetközi fogadóirodák szerint milyen eséllyel lépnek pályára a BL-ben, illetve az EL-ben a magyar klubcsapatok.

A Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is a selejtező második fordulójára kerül sor hét közben, az állva maradt csapatok már a visszavágón küzdenek a továbbjutásért.

Ami a magyar együtteseket illeti: a Mol Vidi FC szerdán fogadja a bolgár Ludogorecet, míg egy nappal később – már az EL-ben – az Újpesthez a spanyol sztárcsapat, a Sevilla látogat, míg a Budapest Honvédnak a luxemburgi Progrés Niederkorn otthonában van jelenése.

A pontos „magyaros” menetrend

  • szerda, 20 óra: Mol Vidi FC – Ludogorec (BL-selejtező, 2. forduló, visszavágó | az első mérkőzésen: 0-0)
  • csütörtök, 19 óra: Progrés Niederkorn – Budapest Honvéd (EL-selejtező, 2. forduló, visszavágó | az első mérkőzésen: 0-1)
  • csütörtök: 21 óra: Újpest FC – Sevilla FC (EL-selejtező, 2. forduló, visszavágó | az első mérkőzésen: 0-4)

Összeállításunkban mutatjuk, a legnagyobb nemzetközi fogadóirodák oddsai alapján milyen esélyekkel lépnek pályára a magyar klubcsapatok.

  • Mol Vidi FC – Ludogorec

Az első mérkőzéshez hasonlóan a bukik szerint továbbra is a bolgár csapat a párharc esélye, hiszen egy esetleges Vidi-siker átlagban több mint ötszörös pénzt ígér. Ha a Nikolics-csapat nyer hazai pályán, biztosan továbbjut, míg az ellenfélnek egy döntetlen is elég (a 0-0-t leszámítva) az ünnepléshez. Az iksz szorzója egyébként három és félszeres, míg a Ludogorec-siker „csupán” 1.66-szoros pénzt ígér.

Az oddsok átlagban – fotó: betexplorer.com
  • Progrés Niederkorn – Budapest Honvéd

Egyedüli magyar csapatként a Budapest Honvéd várhatja (minimális) előny birtokában a visszavágót. A fogadóirodák igazi ki-ki meccsre számítanak Luxemburgban, hiszen átlagban a hazai siker mellett 2.55-szoros, a döntetlen mellett háromszoros, míg a kispesti-győzelem mellett 2.66-szoros szorzó szerepel.

A Honvéd már döntetlen esetén is biztosan továbbjut.

Az oddsok átlagban – fotó: betexplorer.com
  • Újpest FC – Sevilla FC

A lila-fehérek az első mérkőzésen sima, 4-0-s vereséget szenvedtek a spanyoloktól, az előzetes papírformának megfelelően a Sevilla továbbra is a továbbjutás topfavoritja. Ha a Sevilla nyerni tud Budapesten, a fogadó csupán alig 1.3-szeres pénzre tehet szert, míg ha az Újpest meglepetést okoz és nyer a hazai tábor előtt, akár több mint nyolcszoros pénzt lehet bezsebelni.

Az oddsok átlagban – fotó: betexplorer.com

címlapkép: vidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik