Magyar foci bajnokok ligája

Csoda-kategória?! A Vidi- és az Újpest-bravúrral óriásit lehet kaszálni

A bukik szerint a kispestieknek igenis lehet keresnivalója a második selejtezőkörben.

A nemzetközi kupaporodon három magyar csapat maradt versenyben. A Mol Vidi FC szerda este a Bajnokok Ligája-selejtező második körében a bolgár PFC Ludogorec otthonában kezd.

Egy nappal később az Újpest FC és a Budapest Honvéd az Európa Ligában lesz érdekelt. A lila-fehérek a spanyol sztárcsapat, a Sevilla otthonában lépnek pályára, míg a kispestiek hazai pályán kezdenek a luxemburgi Progrés Niederkorn ellen.

Összeállításunkban megnéztük, „csupán” a fogadóirodák szorzói alapján milyen eséllyel lépnek pályára a magyar csapatok a következő napokban.

  • PFC Ludogorets – Mol Vidi FC

A legnagyobb nemzetközi fogadóirodák szerint a szerdai mérkőzés toronymagas favoritja a bolgár együttes. Átlagban a hazai siker alig 1,2-szeres pénzt fizet, míg ha a fehérváriak idegenben nyernek, a fogadó vagyonát megtizenháromszorozhatja (pillanatnyilag a legnagyobb mutató eléri a 17-et is). A döntetlen mellett átlagban 5,3-szeres szorzó szerepel.

A mérkőzés oddsai átlagban – fotó: betexplorer.com
  • Budapest Honvéd – FC Progrés Niederkorn

A bukik szerint a kispestieknek igenis lehet keresnivalójuk az EL második fordulójában, ahol az ellenél a Niedercorn lesz. A fogadóirodák csupán másfélszeres pénzt ígérnek a csütörtöki Honvéd-győzelemért, míg egy esetleges luxemburgi sikerrel átlagban hatszoros pénzt lehet kaszálni. A döntetlen közel négyszeres összeget ígér.

A mérkőzés oddsai átlagban – fotó: betexplorer.com
  • Sevilla – Újpest FC

Előzetesen természetesen a spanyol sztárcsapat az EL-mérkőzés toronymagas esélyese, mindezt pedig a fogadóirodák oddsai is jól tükrözik. A csütörtöki Sevilla-győzelem szorzója átlagban mindössze 1,1-szeres, míg ha az Újpest csodát tesz Spanyolországban, akkor a szerencsés fogadó akár 18-szoros pénzre is szert tehet (jelen pillanatban a legnagyobb odds 26-szoros). Már a döntetlennel is jól lehet keresni, hiszen nyolcszoros a szorzó.

A mérkőzés oddsai átlagban – fotó: betexplorer.com

A pontos menetrend:

szerda, 19 óra: PFC Ludogorets – Mol Vidi FC (BL, második selejtezőkör, 1. mérkőzés)

csütörtök, 19 óra: Budapest Honvéd – Niedercorn (EL, második selejtezőkör, 1. mérkőzés)

csütörtök, 21:45: Sevilla – Újpest FC (EL, második selejtezőkör, 1. mérkőzés)

címlapkép: ujpestfc.hu

Olvasói sztorik