Magyar foci

Marco Rossi már az NB I-es forduló elhalasztásáról beszélt

A kapitány nem számol olyan játékosokkal, akiknek nyűg az utazás, így a válogatott is.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Georges Leekens munkáját megköszönték a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetői, a belga szakembert Marco Rossi váltja a nemzeti kispadon. Azt már megírtuk, hogy az olasz marad a DAC-nál is, de a Rangadó.hu már megtalálta azokat a játékosokat is, akik Rossi kinevezésének a nyertesei lehetnek. Itt írtunk róla.

Azt is megírtuk, mit üzent Davide Lanzafame a frissen kinevezett magyar kapitánynak, aki első interjújában arról beszélt: akár NB I-es fordulót is elhalasztana a válogatott felkészülése érdekében.

A teljes beszélgetés az Irán–Spanyolroszág vb-meccs 19.15-kor kezdődő felvezetésében lesz látható az M4 Sporton.

Szeretném a kollégáimat megkérni arra, hogy segítség a munkámat. Kell beszélnünk arról is, hogy esetleg a Nemzetek Ligája-mérkőzéseket megelőző fordulót elhalasszuk, hogy több időnk legyen a felkészülésre.

Kikre számít az új kapitány?

Csak olyan játékosokat szeretnék a válogatottban látni, akik motiváltak. Nem szavakkal, hanem tényekkel. Meg kell mutatniuk azt: büszkék arra, hogy felvehetik a magyar válogatott mezét. Mindezt a pályán kell megmutatniuk, nem szavakkal. Csak és kizárólag motivált játékosokra van szükségem. Ha valaki azt mondja: inkább a klubcsapatánál maradna, mert sokat kell utazni és nem is annyira motivált, na, én ilyen játékost nem fogok behívni.

címlapkép: M4 sport, Facebook

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik