Kleinheisler a Werder Bremen célkeresztjében?

A Rangadó.hu értesülései szerint a jövő héten felpörögnek az események Kleinheisler László igazolása kapcsán. Úgy tudjuk, a Bundesligában szereplő Werder Bremen is érdeklődik iránta.

Kapcsolódó cikkek

Csak úgy röpködnek a csapatnevek Kleinheislerrel kapcsolatban. Bernd Storck felfedezettje, a norvégiai Eb-pótselejtezőn gyönyörű gólt szerző középpályás igencsak kapós. Hírbe hozták több lengyel alakulattal (Podbeskidzie Bielsko-Biala, Slask Wroclaw, Legia Warszawa), hallani lehetett a Newcastle United, illetve az Udinese és a Genoa érdeklődéséről, járt Isztambulban, ahol a Basaksehir vezetőivel találkozott.

Könnyen elképzelhető ugyanakkor, hogy a „Scholes” becenévre hallgató futballista végül a német élvonalba igazol. A Rangadó.hu székesfehérvári forrásból úgy értesült, a magyar játékos a Werder Bremen célkeresztjébe került. A német együttes gyengén szerepel a most futó idényben, hiszen a 4-3-10-es mutató csak a 16. helyre elég a Bundesligában. A brémai szurkolók ünnepeltek már magyar középpályást, Lisztes Krisztián a csapat vezére volt 2001 és 2005 közt, elévülhetetlen érdemei voltak a 12 évvel ezelőtt megnyert bajnoki címben.

Ha hinni lehet az információnak, Kleinheisler a jövő héten kerülhet kapcsolatba a németekkel. Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója annyit árult el, hogy eddig egy konkrét ajánlat érkezett a klubnál hónapok óta „jegelt” labdarúgóért – nem Magyarországról.