NB I

A Fradinál elismerték: Kleinheisler neve komolyan felmerült

Stieber Zoltánnal és Otigbával is egyeztetett az NB I-es listavezető; csatárt mindenképpen igazolnának.

Kapcsolódó cikkek

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója volt az M4 sportcsatorna Sport7fő című műsorának vendége. A sportvezető elismerte, a téli átigazolási tervek között komolyan felvetődött a jelenleg a Videotonnal szerződésben álló, ám ott pályára nem lépő Kleinheisler László neve is.

– Erősíteni mindenképpen szeretnénk, valamint azt is, ha sérülése után Böde Dániel minél hamarabb visszatérhetne, ő a várakozásoknak megfelelően javul. A jelenlegi keret alkalmas arra, hogy megszerezze a bajnoki címet. Fontos lenne az is, hogy a nemzetközi kupában csoportkörbe kerüljünk, egyrészt a presztízs, másrészt az anyagiak miatt. A BL csoportkörébe jutás négymilliárd forint bónuszt jelent, ez nagyon nagy pénz – kezdte Orosz Pál.

Megemlítették neki az esetleges érkezők között Ognjen Djelmic (Zeljeznicar), Kleinheisler László (Videoton), Otigba Kenneth (Heerenveen) és Stieber Zoltán (Hamburg) nevét is.

– A négyből kettőnek lehet realitása. Kleinheisler olyan mentalitású játékos, aki passzolna a Ferencvárosba, de tudjuk, hogy külföldről is vannak ajánlatai, amellyel nehéz versenyeznünk. Ő szóba került. Stieber Zoltán? Az ő neve is felmerült, és Otigbával kapcsolatban is voltak megbeszélések a korábbi időszakokban, ám a védő az új edzőnél visszakerült a kezdőcsapatba, jó is teljesít Hollandiában. Rajtuk kívül vannak még más nevek, akikkel tárgyalunk, eljön majd az a pillanat, amikor ezeket megjelentetjük – fogalmazott.

Kiemelte, hogy Böde sérülése miatt támadót mindenképp keresnek, valamint igyekeznek megoldani Gera Zoltán és Hajnal Tamás pótlását, majd ha ők egyszer a visszavonulás mellett döntenek. A távozókról konkrétumot nem említett: a pletykákra reagálva elmondta, Haraszti Zsoltnak és Holman Dávidnak is érvényes szerződése van a csapattal.

Olvasói sztorik