Légiósok

Ma nagyon kell szorítani Dárdainak; Bogdán Ádám ismét a Liverpool kapujában?

Gulácsi öt hónap után tér vissza; Kalmár sérülése miatt továbbra sem játszik. Mozgalmas napok jönnek a külföldön játszó magyaroknak.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Szerda – Bogdán véd Liverpoolban?

Az angol Ligakupa legutóbbi fordulójában Bogdán Ádám volt a Liverpool FC hőse a tizenegyes-párbajban. A magyar kapus várhatóan a Bournemouth elleni nyolcaddöntőben is lehetőséget kap.

Gruborovics Tamás klubja, a finn KooTeePee a PK-35 Vantaa ellen játszik osztályozót az élvonalban maradásért; a párharc oda-visszavágós rendszerben dől el.

Két magyar érdekeltségű meccsel folytatódik a Lengyel Kupa. A negyeddöntőben Nikolics Nemanja együttese, a Legia Warszawa a másodosztály kiesőhelyén álló Chojniczanka otthonában lép pályára, míg Lovrencsics Gergő, Kádár Tamás és Holman Dávid csapata, a Lech Poznan a Zaglebie Lubin ellen játszik az elődöntőbe jutásért. A párharcok két meccsen dőlnek el, most rendezik az első kört.

Dzsudzsák Balázs klubja, a Bursaspor a még nyeretlen Sivassport fogadja a török első osztály tizedik fordulójában.

Csütörtök – Vanczák klubja is kupázik

A másodosztályú Schaffhausen otthonában harcolhatja ki a továbbjutást Vanczák Vilmos együttese, az FC Sion a Svájci Kupa nyolcaddöntőjében.

A török bajnokság tizedik fordulójában Futács Márkó alakulata, az utolsó előtti helyen álló Mersin Idman Yurdu a Basaksehirt fogadja.

Olvasói sztorik