Légiósok

Sándor Gy. gólpasszt adott

Huszti és Elek csapata kikapott a kínai élvonal utolsó előtti fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Sándor György csapata, a Perth Glory hazai pályán 3-1-re legyőzte az Adelaide Unitedet az ausztrál bajnokság 3. fordulójában. A találkozót végigjátszó magyar középpályás készítette elő klubja első gólját a 44. percben.

A Huszti Szabolcsot és Elek Ákost foglalkoztató Csangcsun Jataj odahaza 2-0-ra kikapott a Shainghai SIPG csapatától a kínai élvonal utolsó előtti játéknapján. Huszti kezdőként 82 percet kapott, míg Eleket 8 perccel a vége előtt cserélték be. A két magyar klubja a középmezőnyben várja az utolsó fordulót.

Véget ért a finn bajnokság, de nem Gruborovics Tamás számára: a KooTeePee magyarjának győznie kellett volna az Ilves ellen az egyenes ági bentmaradáshoz, ám vereséget szenvedtek a 8. helyezett ellen, így a 11. pozícióban végeztek és play-offra kényszerülnek. Az ellenfél a PK-35 lesz. A finn-magyar játékos a 67. percben 0-1-nél állt be, a végeredmény 0-2 után 1-2 lett.

Vanczák Vilmos ismét a kispadról volt kénytelen végignézni, ahogy a Sion óriási küzdelemben, 2-0-ás hátrányról fordít hazai pályán a második Grasshoppers ellen. Bár csak négy svájci játékos kezdett, válogatott hátvédünk nem léphetett pályára. Csapata őrzi ötödik helyét.

A Liverpoolban továbbra sem mutatkozott be bajnokin Bogdán Ádám. Válogatott kapusunk ezúttal a Southampton elleni találkozót nézhette végig perfekt helyről. A Liverpool a 77. percben Benteke góljával szerezte meg a vezetést, de Mané a 86. minutumban egalizálni tudott és végül 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Olvasói sztorik