Kiemelt hírek

Egy hét, három meccs! Nem gond!

Varga József úgy véli, pontosabb játék kellett volna a sikerhez.

Kapcsolódó cikkek

Elhullajtotta első bajnoki pontjait a Debrecen! A hajdúságiak a BFC Siófok otthonában játszottak 0-0-s döntetlent az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában. Végig a pályán volt a DVSC 23 éves középpályása, Varga József, aki aktív résztvevője volt a magyar válogatott közelmúltbeli nagy sikereinek, Svédország és Moldova legyőzésének. A siófoki meccs lefújása után a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, együttese akkor nyerhetett volna, ha az utolsó passzok pontosabbra sikerednek.

– A válogatott két győzelméhez jár a nagy-nagy gratuláció, de talán nem is volt elég idejük alaposan kiélvezi a sikert, mert gyorsan vissza kellett zökkenni a klubéletbe.
– Nagyon szépen köszönöm! Így van, egy hét alatt ez volt a harmadik mérkőzés, amelyet le kellett játszanom, de ez nem okozott különösebb problémát – mondta a Rangadónak nyilatkozva Varga József. – Nyilván kicsit áradtabb voltam, de semmi több. Sajnálom, hogy a kapu előtt rendre nem tudtunk jó döntéseket hozni, és így nem tudtunk gólt szerezni. Ha betaláltunk volna, akkor megvan a mérkőzés, sajnos ma nem jöttek össze azok az utolsó passzok, emiatt nem tudtunk a kapuba találni. A következő mérkőzésen ezen javítani kell, és akkor hazai pályán, a Paks ellen tudunk javítani.

– Nem tudták érvényre juttatni a saját stílusukat, mert a Siófok nem hagyta…
– A Siófok főleg az első félidőben próbált visszaállni a saját térfelére, lezárni a területeket, ennek ellenére azt gondolom, hogy lehettek volna helyzeteink, hogyha az utolsó passzok úgy sikerülnek. Ha pontosabban játszunk, több helyzetet tudtunk volna kialakítani. Sajnos ezek ma nem jöttek össze, és a második félidőben ellenfelünk is próbált a győzelemre játszani, főleg a kiállítás után. Akkor már kijöttek, de nem igazán alakult ki előttük százszázalékos ziccer. Ennek szellemében azt gondolom, hogy ők elérték a céljukat az egy ponttal.

Olvasói sztorik